وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: رفع موانع تولید و توجه ویژه به مناطق کمتر توسعه یافته از منظر اقتصادی رویکرد اصلی دولت سیزدهم است.
خاندوزی گفت: این شهرستان با توجه به کمتر توسعه یافتگی نیازمند توجه ویژه اقتصادی است و این یکی از سیاست های دولت سیزدهم در توجه به مناطق کمتر توسعه یافته است.
وی افزود: در این جلسه مقرر شد برای رفع مشکل اقتصادی فعالان اقتصادی در زمینه سیاست های اعتباری و بانکی و تسهیلات خرد خانوارها، تسهیلات ازدواج و تسهیلات مسکن بانک های مهر ایران و بانک مسکن و کشاورزی برای پرداخت آن ظرف یک ماه آینده سریعاً اقدام کنند.
وی همچنین دستور تسریع در خصوص راه اندازی گمرک، مسئله تسهیل در اخذ مجوزهای کسب و کار، تقسیط مالیاتها و واگذاری تسهیلات خرد برای شتاب بخشی به حل مشکلات اقتصادی این شهرستان را داد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی دولت سیزدهم در ادامه با اشاره به پیشنهاد تشکیل اتاق بازرگانی مشترک بوکان با کردستان عراق گفت: بی تردید این مهم می توانند سبب اشتغال آفرینی و جذب سرمایه شود که وزارت اقتصادی و دارای از آن حمایت کامل خواهد کرد.
حبیب زاده نماینده مردم بوکان در مجلس شورای اسلامی نیز در جلسه شورای اداری این شهرستان گفت: با همت و تلاش فعالان و نخبگان اقتصادی و کارآفرین در این شهرستان صنایع خرد بوکان در سطح کشور زبانزد خاص و عام است ولی متاسفانه پاره ای از مشکلات باعث رکود و کاهش شتاب این شهرستان و پتانسیل های این حوزه است.
وی با اشاره به پتانسیل های این شهرستان در حوزه تولید صنعت و معدن گفت : واحدهای صنعتی بوکان نیازمند تسهیلات سرمایه در گردش و حمایت ویژه دولت هستند و می طلبد و انتظار می رود دولت سیزدهم نگاه ویژه ای را برای جبران کمبودها وعقب ماندگی های منطقه داشته باشد.
امام جمعه بوکان نیز در این جلسه گفت: این شهرستان دارای مردمی انقلابی خدوم تحصیل کرده اما به شدت در فشار اقتصادی است .
ماموستا احمدی گفت: مساله بیکاری نبود واحدهای تولیدی در خور شأن و بحث جوانی جمعیت سخت گیری در پرداخت وام ازدواج و لزوم تسهیل سازی در پرداخت این وام ها نگاه مضاعف دولت را می طلبد.
سرپرست فرمانداری بوکان نیز در این جلسه گفت: برنامه های دولت در سالهای گذشته از رشد جمعیت و جلوگیری از رشد توسعه نامتوازن شهرستان بوکان به عنوان دومین شهر پرجمعیت استان عقب افتاده است و برای جبران این مهم نیاز به برنامه های ویژه ای از سوی دولت است .
صنعتی گفت: بوکان در حوزه های مختلف همچون صنعت، شهرک های صنعتی، کشاوزی و مالیات دچار چالش های بسیار جدی است که امیدواریم دولت در این حوزه ها وردی جدی داشته باشد.
معاون اقتصادی استانداری آذربایجان غربی هم گفت: در سفر رییس جمهور به استان ۲۵ هزار میلیارد تومان اعتبار مصوب شد که تاکنون ۱۲ درصد آن پرداخت شده است.
کرمی افزود:تاکنون۹۶ درصد وامهای ازدواج و ۵۶ درصد تسهیلات فرزندآوری در آذربایجان غربی پرداخت شده است.
معاون اقتصادی استانداری آذربایجان غربی ادامه داد: برای رفع مشکلات حوزه های مختلف در آذربایجان غربی در قالب سفرهای استانی استاندار و معاونین به شهرهای مختلف مشکل هر منطقه رصد و بررسی میشود که خوشبختانه فعالیت ها و اقدامات خوبی در زمینه احیا و فعالیت مجدد واحدهای راکد صورت گرفته است.
در ادامه این جلسه تعدادی از فعالان اقتصادی بوکان مشکلات خود را بیان کردند.