چهارمین جشنواره توت فرنگی کردستان به میزبانی روستای گردشگری شیان در سنندج برگزار شد.
برومندی با بیان اینکه ۹۰ هزار هکتار از زمینهای کشاورزی کشور زیرکشت توتفرنگی است، یادآور شد: کردستان با تولید ۶۰ درصد از این محصول رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: متوسط تولید توت فرنگی در دنیا ۲۲ تن در هر هکتار و در کردستان ۱۶ تن است و این یعنی باید در مسیر بهره وری کشت توتفرنگی در این استان تلاش بیشتری شود.
استاندار کردستان هم در این مراسم توجه به فرآوری و نگهداری محصول توت فرنگی را یکی از برنامههای استان برای افزایش تولید و ارزش افزوده توت فرنگی کردستان دانست.
زارعی کوشا اظهار داشت: از سال گذشته تا کنون ظرفیت صنایع تبدیلی و سردخانهای استان از ۴۰ هزار تن به ۷۰ هزار تن افزایش یافته است.
استاندار کردستان وعده داد: چند برابر اعتبارات سال گذشته به بخش سیروان، در سال جاری اختصاص مییابد تا وضعیت روستاهای گردشگرپذیر این بخش بهبود یابد.
فتحی نماینده مردم شهرستانهای سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی هم در این مراسم خواستار تسهیل زمینه صادرات محصول توت فرنگی برای بهره برداران شد و گفت: تحقق این مهم افزایش درآمد و بهبود معیشت مردم و کشاورزان را به دنبال دارد.