گسترش روابط تجاری ایران و اندونزی در زمینه حلال
با اجرای تفاهم نامه همکاری در زمینه حلال، روابط تجاری میان دو کشور ایران و اندونزی به ویژه افزایش سهم بازار بزرگ محصولات تولیدی حلال دو کشور گسترش مییابد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما از سازمان ملی استاندارد ایران؛ در دومین روز از سفر رئیس جمهور کشورمان به اندونزی و در راستای دیدار هیاتهای بلند پایه دو کشور، سید ابراهیم ابراهیمی، مدیرکل دفتر تخصصی امور بین الملل و حلال در نشستی با محمد عقیل ارهام رئیس نهاد سازماندهی تضمین محصول حلال اندونزی و خانم سانتی هماهنگ کننده همکاریهای حلال و استانداردسازی آن نهاد، در خصوص نهایی سازی و امضای برنامه اجرایی یادداشت تفاهم همکاری در حوزه حلال که دیروز در جاکارتا به امضا رسید، دیدار و گفتگو کردند.
در این نشست، برنامه اجرایی یادداشت تفاهم همکاری که میان سازمان ملی استاندارد ایران و نهاد سازماندهی تضمین محصول حلال اندونزی امضا شده، مورد بررسی و موافقت طرفین برای امضای نهایی قرار گرفت.
در این نشست که در محل نهاد سازماندهی تضمین محصول حلال اندونزی در جاکارتا انجام شد، طرفین ضمن تاکید بر گسترش مناسبات و همکاریهای فنی دوجانبه در قالب تفاهم نامه امضا شده، بر گسترش روابط تجاری به ویژه افزایش سهم بازار بزرگ محصولات تولیدی حلال دو کشور تاکید و حدود مسئولیتها و وظایف طرفین تبیین شد.
برنامه اجرائی شامل همکاری در زمینه ارزیابی انطباق، ایجاد کارگروه مشترک برای تعیین دامنه فعالیتهای صدور گواهی حلال و اتخاذ رویههای ارزیابی انطباق محصولات حلال بر اساس استانداردهای حلال OIC/SMIIC، تبادل خدمات مشاوره فنی برای توسعه و تجهیز آزمایشگاههای تشخیص وضعیت حلال محصولات غذایی، به اشتراک گذاشتن تجربیات در موضوعات حلال، همکاری در زمینه فناوری، تحقیق و توسعه مربوط به محصولات حلال و تجهیزات آزمایشگاهی طرفها، برگزاری دورههای آموزشی در زمینه غذای حلال، خدمات، ممیزی و صدور گواهی، مبادله فهرست مراجع به رسمیت شناخته شده صدور گواهی حلال خارجی، انجام بازرسی فنی با هدف حصول اطمینان از انطباق با طرح صدور گواهی محصولات حلال و سایر موارد میباشد.