یک واحد صنفی متخلف به علت استفاده از رنگ شیمیایی در طبخ غذا، مهر و موم شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، مدیرگروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: یک واحد کبابی به علت
مهندس آهی افزود: کارشناسان بهداشت محیط ضمن کنترل مستمر مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی از موادغذایی مشکوک نمونه برداری مینمایند و نتیجه آزمایش در صورتی که با استانداردهای مصوب وزارت بهداشت مطابقت نداشته باشد اقدامات لازم از قبیل معرفی به مراجع قضائی و حتی پلمپ اجتناب ناپذیر خواهد بود.
وی در پایان ضمن توصیه به متصدیان مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی واماکن عمومی به رعایت شیوه نامههای بهداشتی به ویژه در رستوران ها و چلوکبابی ها گفت: خط مشی فعالیتهای کارشناسان بهداشت محیط در راستای حفظ و اعتلای سلامت مردم بوده و تخلفات بهداشتی قابل اغماض نیست.