معاون اول رئیس جمهور دوره نوجوانی را فرصتی بزرگ برای تمرین کار گروهی، مهارت آموزی، تشخیص مسئله و تفکر انتقادی دانست و گفت: با جدیت برای امیدآفرینی، ایجاد تحول در جامعه و آینده ای روشن تلاش کنید و از مواجهه با مشکلات هراس نداشته باشید.
وی افزود: دختران نباید از فعالیت های اجتماعی محروم باشند اما از طرف دیگر نباید که زن مثل یک کالای مصرفی در جامعه مورد سوء استفاده قرار گیرد و کرامت، عزت و هویت انسانی او خدشه دار شود.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به الگوهای بزرگ دینی ما از جمله زندگی نمونه حضرت زهرا(س) و حضرت معصومه (س) تصریح کرد: با تاسی به زندگی زنان بزرگ دینی که در همه ابعاد قابلیت الگو شدن دارند، ما قائل به یک زیست سوم برایزندگی زنان و دختران جامعه هستیم که در آن خانه و خانواده هم پناهگاه امن آنهاست و هم آنها را برای نقش آفرینی ویژه در حوزه های اجتماعی همسو با ویژگی ها و توانمندی هایشان آماده می کند.
مخبر دوره نوجوانی را فرصتی بزرگ برای تمرین کار گروهی، مهارت آموزی، تشخیص مسئله و تلاش برای ارائه راه حل و اقدام، تفکر انتقادی و مشارکت در فعالیت های اجتماعی دانست و از آنها خواست با جدیت برای امیدآفرینی، ایجاد تحول در جامعه و آینده ای روشن تلاش کنند و از مواجهه با مشکلات نهراسند.
گفتنی است در این دیدار ۲۱ نفر از دختران از گروه های فعال اجتماعی ایران زمین در سنین ۱۰ تا ۱۶ سال حضور داشتند که تعدادی از آنها به نمایندگی از دیگران به بیان فعالیت ها و دیدگاه های خود در زمینه های مختلف فرهنگی، اجتماعی و آموزشی پرداختند و در مقابل توصیه ها و تجربه های معاون اول رئیس جمهور را شنیده و برای حل برخی مشکلات و چالش های شان قول مساعد گرفتند.