رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی از اجرای طرح آموزش برای اشتغال دانشجویان و دانشآموختگان آموزش عالی با استفاده از ظرفیت این دانشگاه در ارتباط با بازار کار و صنعت خبر داد.
وی ادامه داد: در دوره مدیریت جدید تلاش شده از ویژگی مهم این دانشگاه به عنوان نهاد رابط بین محیطهای علمی و اجرایی برای ارتقاء آموزشهای عالی مهارتی و کمک به اشتغال به نحو احسن استفاده شود ، حذف ۲۶۰۰ کدرشته محل با وضعیت اشتغالپذیری ضعیف یا فاقد متقاضی تحصیل گواه میزان آمایشپذیری این دانشگاه و نقشآفرینی آن در این زیست بوم اشتغال است.
رییس دانشگاه جامع علمیکاربردی ضمن اعلام آمادگی برای مشارکت در برنامههای مرتبط با افزایش توان اشتغالپذیری دانشجویان و دانشآموختگان آموزش عالی در استان فارس افزود: استان فارس با ظرفیت های بالای خود میتواند سهم بسزایی در ایجاد اشتغال ایفا کند.
دکتر بلندی با تاکید بر اینکه دانشگاه جامع علمیکاربردی بازوی توانمندی برای استانها در تحقق اقتصاد مهارتی است، خاطر نشان کرد: در این دانشگاه بهگونهای برنامهریزی شده تا تمام مراکز آموزشی با بازار کار در ارتباط باشند تا بتوانیم از این طریق اشتغالپذیری فارغالتحصیلان را تسهیل کنیم.
استاندار فارس نیز با قدردانی از فعالیتهای دانشگاه جامع علمیکاربردی گفت: در زمینه آموزشهای مهارتی و ارتباط بیشتر بین صنعت و دانشگاه، آماده حمایت و همراهی با دانشگاه جامع علمیکاربردی هستیم. وی افزود: اجرای طرحهای کوتاهمدت مهارتی و اختصاص تسهیلات به دانشجویان و فارغالتحصیلان مهارتی که به دنبال ایجاد کسب و کار هستند از اقدامات تاثیرگذار دانشگاه جامع علمیکاربردی است که امیدواریم ادامه یابد.
ایمانیه با تاکید بر اینکه آموزش در تمام دانشگاههای کشور باید کاربردی باشد، گفت: ما باید در دانشگاهها به موضوع مدیریت اشتغال بپردازیم و دانشآموختگان را به گونهای تربیت نماییم که پس از فراغت از تحصیل مشغول به کار شوند. دکتر ایمانیه افزود: در موضوع همراهی برای پرداخت تسهیلات اشتغالزایی آماده هرگونه همراهی و همکاری با دانشگاه جامع علمی کاربردی هستیم.