۶۰ هکتار از کشتزارهای سوادکوه سیر کاری شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران،سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی سوادکوه با اشاره به کشت سیر در سطح ۶۰ هکتار از مزارع این شهرستان گفت: روستای اتو از جمله روستاهای فعال و دارای ظرفیت بالا در زمینه کشت این محصول در سوادکوه است.
محمد علی سلیمانی، میزان عملکرد سیر در منطقه اتو سوادکوه را ۱۰ تُن در هکتار اعلام کردو افزود: خانوادههای روستایی این منطقه در بخش صنایع غذایی و تبدیلی روستایی تولید این محصول فعال هستند.
سلیمانی، به برگزاری سومین جشنواره سیر اتو با حضور مسؤولین استانی و شهرستانی در شهرستان سوادکوه، اشاره و خاطرنشان کرد: در این جشنواره محصولات و فرآوردههای کشاورزی این منطقه شامل سیرخام بخصوص "سیر اتو"، پودر سیر، سیر داغ، سیر ترشی، موسیر و ... با هدف توسعه نگاه اقتصادی و گردشگری کشاورزی بر این محصول عرضه شد.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سوادکوه گفت: "سیر اتو" یکی از چند محصول با کیفیت و مرغوب حاصل دسترنج کشاورزان منطقه است که از لحاظ کیفیت با سیر سایر مناطق کشور رقابت میکند.
وی به وجود کارگاه فرآوری سیر در منطقه "اَتو" اشاره کرد و گفت: افزایش سطح زیرکشت در روستا در دستور کار قرار گرفت و بدین منظور کارگاههای آموزشی متعدد با حضور محققان مرکز تحقیقات در این روستا و روستاهای همجوار در حال برگزاری است تا بتوانیم با توجه به صنایع تبدیلی، سطح زیرکشت را در منطقه افزایش دهیم.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سوادکوه تصریح کرد: سیر اَتو یکی از بهترین و با کیفیتترین سیر در کشور محسوب میشود که نیازمند توسعه در زمینه صنایع تبدیلی برای ارتقاء سطح معیشت روستائیان و توسعه بازار فروش است.