فرماندار بویراحمد گفت: آفت ملخ به بیش از ۲ هزار هکتار از اراضی کشاورزی و منابع طبیعی این شهرستان خسارت وارد کرد.
وی با ابراز نگرانی از روند رو به افزایش این موضوع افزود: براساس هماهنگی با مدیریت بحران استانداری ، این مسئله در ستاد بحران استان پیگیری خواهد شد و از ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) نیز درخواست همکاری شد.
محمدزاده، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بویراحمد هم گفت: علاوه بر لوداب، ملخ به مزارع دهستان دشتروم و بخشی از کاکان نیز خسارت وارد کرد و جهاد کشاورزی در حال مبارزه با این آفت است.
مدیر مرکز ترویج جهاد کشاورزی بخش لوداب نیز با گزارش کاملی از آخرین وضعیت آلودگی مزارع و منابع طبیعی در لوداب به هجوم ملخهای بومی، گفت: جهاد کشاورزی لوداب با پشتیبانی جهاد شهرستان و با مشارکت کشاورزان تاکنون در بیش از هزار هکتار سمپاشی انجام داده است، ولی نسلهای بعدی این ملخ نیز وجود دارند و به مزارع برنج هم آسیب خواهند زد.
بنیادی افزود: بخش قابل توجهی از خسارت این ملخها در ارتفاعات و مناطق سخت گذر است که دسترسی برای مبارزه با آنها بسیار سخت و نیاز به دستگاههای سمپاش انفرادی است.
معاون منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد هم در خصوص آفت جوانهخوار بلوط گفت: علیرغم اینکه از مبارزه با این ملخ ها ، نتیجه چندانی حاصل نشد، ولی روند این آفت رو به کاهش است.
باقرپور از مسئولان سازمان جهاد کشاورزی استان خواست کارگروهی ویژه تشکیل دهد تا اگر قرار است مبارزهای انجام شود، به شکل اصولی و متناسب با زیست بوم طبیعت باشد چرا که ممکن است مبارزه بدون مطالعه به سایر موجودات طبیعت نیز آسیب بزند.
معاون جهاد کشاورزی استان هم ضمن اعلام آمادگی برای پشتیبانی از مراکز ترویج جهاد کشاورزی در شهرستان برای مقابله با این پدیده، گفت: تمام ظرفیتهای موجود به کار گرفته میشود تا کمترین تلفات به منابع طبیعی وارد شود.