جشنواره گل انار و طبخ آبزیان با هدف ترویج و تشویق خانوادهها در افزایش استفاده از غذاهای آبزی در شهرستان محلات برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ در این جشنواره علاوه بر برگزاری مسابقه طبخ غذاهای آبزی، خانوادههای محلاتی و شهرهای اطراف از جشنواره باغ انار و غرفههای نمایشگاه صنایع دستی و محصولات خانگی هم بازدید کردند.
اکبری مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: متاسفانه مصرف آبزیان در استان مرکزی نسبت به سرانه کشور کمتر است و با توجه به اینکه سرانه مصرف آبزیان در کشور ۱۳ کیلو و ۸۰۰ گرم است این عدد در استان مرکزی ۹ کیلو و ۴۰۰ گرم و در شهرستان محلات ۸ کیلو ۵۰۰ گرم است.
شهرستان محلات با وجود ظرفیتهای گردشگری مثل آبگرم، سرچشمه و دهکده گل و گیاه در بخش گردشگری، کشاورزی و جذب توریست هم جایگاه ویژهای دارد.
رئیس اداره میراث فرهنگی و گردشگری محلات هم گفت: در زمینه گردشگری کشاورزی در تفاهمنامهای که در سالهای اخیر بین وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با وزارت جهاد کشاورزی منعقد شده، اعطای مجوز گردشگری به بخش کشاورزی واجد شرایط و دارای ظرفیتهای لازم است.
لعلبار افزود: این مجموعه گردشگری در قالب مکمل عمل میکند و در کنار بخشهای گردشگری دیگر مثل آبگرم محلات، سرچشمه و باغهای گل و گیاه و حتی صنعت سنگ شهرستان، سبب رونق بخش گردشگری میشود.
او گفت: نخستین پروانه بهرهبرداری از این نوع در استان مرکزی به این مزرعه داده شده و در بخش پرورش ماهی، پذیرایی و باغ انار فعالیت خود را آغاز کرده است.
همچنین در این جشنواره مجموعهای از هنرمندان محلاتی در ده غرفه آثار و محصولات صنایع دستی و خانگی خود را به نمایش گذاشتند.