۲۰ گروه از دانش آموزان دختر مدارس قم، با پخت غذاهای دریایی در جشنواره طبخ آبزیان با هم رقابت کردند.
این مسابقات به همت سازمان جهادکشاورزی و اداره کل آموزش و پرورش استان ویژه دانش آموزان دختر رشتههای کشاورزی برگزار شد.
در این مسابقات شرکت کنندگان در قالب ۲۰ گروه در ۴ بخش قلیه ماهی، ماهی کلیکا، فلافل و کوبیده با هم رقابت کردند.
محمد رضا حاجی رضا رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به ضرورت ترویج فرهنگ استفاده و پخت غذاهای دریایی بین مردم گفت: متاسفانه سرانه مصرف ماهی در قم ۷ کیلوگرم و در کشور ۱۴ کیلوگرم است.