این روزها قارچ سوخاری از پیش غذاهای محبوب و پرطرفدار در منو رستورانها و فست فودها به شمار میرود که بزرگ و کوچک آن را دوست دارند. فست فودها و به ویژه سوخاریها کالری بالایی دارند، اما قارچ سوخاری نسبت به بقیه سوخاریها سالمتر و کم کالریتر است.
قارچ سوخاری رستورانی
قارچ ۳۰۰ گرم
آرد سفید ۴ ق غ
پودر سوخاری ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
نمک به میزان لازم
آویشن ۱ ق چ
پاپریکا ۱ ق چ
فلفل سیاه ۱/۲ ق چ
پودر سیر ۱ ق چ
پودر پیاز ۱/۲ ق چ
دستور پخت قارچ سوخاری رستورانی:
مرحله اول:
ابتدا قارچها را پوست بگیرید سپس اگر دوست داشتید میتوانید حدود یک ثانیه آن را آبکشی کنید و سریع خشک کنید. اگر دستههای خارچ بسیار بلند بودند آنها را کوتاه کنید و سعی کنید هنگام خرید قارچ، قارچهای سفت را انتخاب کنید.
مرحله دوم:
تخم مرغها را در یک کاسه بشکنید ومقداری نمک بزنید و با چنگال کمی هم بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند.
مرحله سوم:
در این مرحله آرد را در کاسهای مناسب بریزید و به آن (نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر آویشن، پودر پیاز، پاپریکا) اضافه کنیدو به خوبی مخلوط نمایید.
مرحله چهارم:
قارچها را ابتدا داخل خوب آرد بغلطانید.
مرحله پنجم:
سپس دورن ظرف تخم مرغ برده و به تخم مرغ آغشته کنید. اگر حجم خوبی نداشت دوباره در آرد فرو برد و دوبار در تخم مرغ بغلطانید.
مرحله ششم:
در انتها داخل آرد سوخاری بغلطانید، این کار را برای تمام قارچها انجام دهید و کنار بگذارید.
مرحله هفتم:
در ادامه قابلمه گودی را روی حرارت قرار داده و داخل آن روغن بریزید و اجازه دهید تا گرم شود؛ و قارچهای آغشته به سوخاری در روغن با شعله ملایم سرخ کنید.
مرحله هشتم:
قارچهای سرخ شده را از روغن خارج کرده و روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافی اش گرفته شود.
مرحله نهم:
قارچهای سوخاری را در ظرف مورد نظر بچینید و با سس دلخواه سرو نمایید.