پیراشکی انواع مختلفی دارد که ما در اینجا قصد داریم طرز تهیه خمیر پیراشکی با گوشت چرخکرده را به شما آموزش دهیم.
به گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، برای تهیه پیراشکی میتوانید در صورت تمایل به جای استفاده از گوشت چرخکرده از گوشت مرغ نیز استفاده کنید و یا سوسیس خانگی و کالباس خانگی را جایگزین گوشت نمایید. برای تهیه پیراشکی گوشت ابتدا میبایست خمیر آن را آماده کنیم. پس از آماده شدن خمیر، گوشت و مواد داخل آن را درست کنید.
طرز تهیه خمیر پیراشکی.
شیر ۱ لیوان
پودر مایه خمیر ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
شکر ۱ قاشق چای خوری
آرد۲ لیوان
مواد خمیر را با هم مخلوط کرده و ۱۰ دقیقه ورز دهید و ۲ ساعت بگذارید تا استراحت کند.
طرز تهیه سس گوشت
پیاز۱ عدد به اندازه تاسهای متوسط ریز خورد کنید
گوشت حدود ۲۰۰-۳۰۰ گرم
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر۱ قاشق چای خوری
پاپریکا ۱ قاشق چای خوری
گوجه ۲ عدد
فلفل تندبرای تهیه سس گوشت
مواد لازم را با هم تفت دهید و بعد از آماده شدن داخل خمیرپیراشکی گذاشته و حدود ۲ دقیقه توی روغن داغ سرخ کنید. یا اینکه داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه بگذارید، تا طلایی شود.