کتاب «مقدمهای بر شیمی مواد غذایی» وارد بازار نشر چهارمحال و بختیاری شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما چهارمحال و بختیاری، رئیس جهاد دانشگاهی استان گفت: کتاب «مقدمهای بر شیمی مواد غذایی» نوشته واسیلیس کنتوگیورگوس و توسط دکتر مجید مکبر اصفهانی عضو هیئت علمی دانشگاه گنبد کاووس، دکتر حسین عشقی عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی و دکتر مرضیه اکبرزاده ترجمه و منتشر شد.
سیروس رضائی افزود: این کتاب در ۳۱۸ صفحه ترجمه و به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی استان وارد بازار نشر شده است.
وی گفت: در معرفی کتاب آمده است: این کتاب طبقه بندی موضوعات مرتبط با ترکیبات شیمیایی موجود در مواد غذایی را در ۸ فصل مجزا با عناوین آب، کربوهیدرات، پروتئین و آنزیم، لیپید، واکنشهای قهوهای شدن، ویتامینها و مواد معدنی، شیمی رنگ و نهایتا شیمی طعم بیان میکند. این کتاب از دیدگاه دانشجو نوشته شده و برای هر فصل دارای اهداف یادگیری روشن و مســتقل بوده تا دانشــجو نیازی به جســتجوی اطلاعات در جای دیگری نداشــته باشــد. همچنین تمرینهای پایان هر فصل اهداف یادگیری آن فصل را تقویت میکند. استادان همچنین از این کتاب میتوانند به عنوان یک ابزار کمک تدریس بر روی جنبههای کلیدی شــیمی مواد غذایی مرتبط با صنعت و تحقیقات نوین اســتفاده کنند.
جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری که به صورت تخصصی در حوزه نشر دانشگاهی فعالیت میکند، تلاش میکند در کوتاهترین زمان ممکن آثار دانشگاهیان و اساتید را به چاپ برساند.
علاقمندان برای تهیه کتاب «مقدمهای بر شیمی مواد غذایی»به درگاه اینترنتی ۱۶book.ir مراجعه کنند.