مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران از افزایش سه برابری تامین هزینه زیرساخت در کشور خبر داد.
او افزود: با توجه به سهم ۹ درصدی دولت در تامین زیرساختهای شهرکهای صنعتی، پیش بینی شده امسال ۱۵ هزار میلیارد تومان برای تامین زیرساختهای این شهرکها هزینه شود.
معاون وزیر صنایع با اشاره به اختصاص اعتبارات مناسب در سفرهای استانی دولت برای تامین زیرساختهای مناسب مثل احداث پست برق و تصفیه خانه گفت: بر اساس بند "م" تبصره ۱۵ قانون بودجه نیمی از مبلغ افزایش قیمت برق در شهرکهای صنعتی برای تامین زیرساختهای برق در نظر گرفته میشود که تفاهمنامه اولیه با وزیر نیرو برای اجرا شدن آن منعقد شده.
رسولیان ابراز امیدواری کرد: با عملیاتی شدن این مهم تعداد پستهای برقی که با مشارکت شرکت شهرکها در سال گذشته احداث شده از ۹۶ پست برق در سال گذشته به ۱۱۶ پست برق در سال جاری افزایش یابد.
او با اشاره به اینکه در دولت کنونی سه هزار و ۱۰۰ واحد تولیدی در حوزه صنعت به چرخه تولید بازگشته و احیا شده افزود: پارسال هزار و ۷۵۰ واحد تولیدی راکد و نیمه راکد به چرخه تولید بازگشتند و دو هزار و ۷۰۰ واحد دیگر هم در برنامه افزایش ظرفیت تولید بودند که زیر ۵۰ درصد ظرفیت فعالیت داشتند و با تلاشهای صورت گرفته به بالای ۵۰ درصد رسیده اند.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی هم گفت: کمبود نیروی کار مهمترین چالش پیش روی شهرستان ساوه و قطب صنعت کشور است و توسعه صنایع، موجب شده تا نرخ بیکاری در این منطقه منفی شود.
حجت الاسلام سبزی افزود: ساوه بیشترین زمین های ملی را در کشور دارد و اگر این زمین ها به صورت رایگان برای ساخت مسکن در اختیار صاحبان صنایع
او گفت: موضوع مسکن از سوی مجلس در قالب طرح جهش تولید مسکن مشخص شده و وقتی صاحبان صنایع آمادگی برای احداث مسکن جامعه کارگری دارند تعلل وزارت راه و شهرسازی برای واگذاری زمین توجیهی ندارد و حدود یک سال است که این مطالبه در مرحله اجرایی قرار نمیگیرد.
در این جلسه جمعی از مدیران صنایع شهرک صنعتی شهید چمران ساوه مشکلات خود از جمله کمبود زیرساختها مثل آب و برق، تلفن، اینترنت، آسفالت معابر، امنیت، کمبود نیروی کار و تامین مسکن مورد نیاز کارگران برای تامین نیروی کار را مطرح کردند.