فعالیت ۱۵ اکیپ دامپزشکی در سطح استان ایلام
مدیرکل دامپزشکی استان ایلام از فعالیت ۱۵ اکیپ دامپزشکی در سطح استان ایلام خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ یونس احمدی با اشاره به اینکه تب کنگو بعنوان یک بیماری ویروسی و خطرناک مشترک بین انسان و دام است،اظهار کرد: ۱۵
اکیپ دامپزشکی در سطح استان وظیفه مراقبتهای بهداشتی و نظارتی بر فرآوردههای دامی مورد نیاز مردم را دارند.
وی افزود:مهمترین توصیه ما به مردم برای پیشگیری از این بیماری این است که مصرف کنندگان گوشت مورد نیاز خود را از قصابیها و مراکز مجاز مورد تایید دامپزشکی خریداری کنند.
مدیرکل دامپزشکی ایلام افزود: گوشت خام قرمز قبل از مصرف باید حداقل ۲۴ ساعت و جگر و سایر آلایشهای دامی نیز ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شوند.