محقق حوزه مهدویت با تاکید بر اینکه ترویج فرهنگ مهدویت با همدلی جامعه و با آموزش و پژوهش میسر میشود برهمگانی شدن آن تاکید کرد.
وی تاکید کرد: با شناخت مسیرها و جریانهای انحرافی و فرهنگ سازی به کمک معرفت جویان راهکار مبارزه و مقابله برای آن را ایجاد کنیم.
حجت الاسلام کفیل گفت: در جامعه باید به سمت با هم بودن برویم، روی نظام خانواده کار شود و به محیط دبستان تا دانشگاه تعمیم یابد تا حلقه شناخت ایجاد و کامل شود.
وی افزود: باید حلقه شناخت که با ادبیات امام سجاد (ع) که اخلاق، احکام، دعا، عبادت، تقوا و تقویت باورها و درک حقیقت است را تشکیل داد.
محقق و استاد حوزه مهدویت کشور اضافه کرد: همه مسئولیت داریم، مسیر و تکلیف بر همه مشخص است که با بصیرت افزایی، عدالت محوری و ظلم ستیزی در میدانهای علمی و عرصههای عملی حرکت کنیم.
حجت الاسلام کفیل ادامه داد: بهترین و ارزشمندترین فرهنگ، فرهنگ مهدویت است و باید هماهنگ باشیم تا همگانی شود.
مدیر بنیاد مهدویت استان کهگیلویه وبویراحمد هم در این نشست گفت: گفتمان مهدویت به عنوان فصلی تاثیرگذار در امور معنوی و در حیات دینی و ارزشها و باورهای مذهبی ما مسلمانان مطرح هست و این اندیشه مهدوی، اندیشه واقعی و حقیقت است.
حجت الاسلام علی صالح موسوی اعظم افزود: ما راهی روشن و مترقی با الگوی مهدویت داریم و برای مروج معارف مهدویت و تشییع که نقش مهمی در سبک زندگی جامعه ما و جوامع بشری را دارد، نیاز به پشتیبانی و حمایت معنوی داریم.
امام جمعه موقت یاسوج راهکارهای ترویج فرهنگ مهدویت را تقویت فرهنگ مطالعه، توسعه آموزشهای تخصصی، پژوهش محوری، آگاهی بخشی رسانه ای، محتوا سازی رسانه ای، فعالتر کردن کانونهای و بنیادهای مهدوی و استفاده از مناسبتهای دینی و فرهنگی دانست و تاکید کرد: مناسبتهای فرهنگی باید به خوبی برنامه ریزی و دیده شوند و مورد توجه قرار بگیرد.
حجت الاسلام موسوی اعظم ادامه داد : استانهای محروم و کم توسعه یافته از جمله استان کهگیلویه و بویراحمد به لحاظ مالی و اقتصادی نیازمند حمایت از مرکز کشور است و هر چند ما انتظار آنچنانی از بنیاد و یا حوزه فرهنگی نداریم ولی در حد توان توقع است به استان ما کمک شود.