معاون اقتصادی استانداری ایلام از ممنوعیت ذخیرهسازی گندم نامرغوب توسط سیلوداران در ایلام خبر داد.
وی افزود: نگهداری مناسب گندم تا تحویل آن به کارخانجات تولید آرد از موضوعات مهمی است که کارخانجات آرد باید آرد را با استاندارهای لازم در اختیار نانواییها قرار دهد.
عباسی با بیان اینکه یکی از مهمترین راهبردهای اصلی که به جدیت در دستور کار قرار دارد، نظارت بر چرخه تولید آرد و نان از ابتدا تا انتها است،اظهار کرد:در همین زمینه و با شروع به کار دولت سیزدهم، بازدیدهای میدانی از نانواییهای سطح شهر توسط استاندار محترم ایلام صورت گرفت و تصمیمات لازم در خصوص ارتقاء کیفیت پخت نان اتخاذ شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام افزود: «سلامت نان» و «سلامت مردم» را از دیگر راهبردهای اساسی عنوان کرد و در این رابطه گفت: با توجه به اینکه افزودنیهای غیرمجاز در نانها سلامت جامعه را تهدید میکند، لذا کمیته آرد و نان استان، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان و سازمان تعزیرات حکومتی استان باید به جدیت این موضوع را دنبال کنند.