مدیر گره سلامت خانواده دانشگاه علوم پزشکی مازندران: مهار، پایش، پیشگیری و کاهش سقط خود به خودی جنین در راستای ارتقا فرزندآوری در قرارگاه جوانی جمعیت استان انجام میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران،مدیر گره سلامت خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در شهرستان عباس آباد با بیان اینکه تلاشهای دانشگاه علوم پزشکی مازندران امسال برای انجام وظایفش در قانون جوانی جمعیت قابل تقدیر است گفت: همه واحدهای حوزه بهداشت برای سلامتی خانواده تلاش میکنند.
دکتر محسن سلیمانی راد افزود: هفته ملی جمعیت فرصت مناسبی برای توسعه فرهنگ فرزند پروری و جوانی جمعیت و تغییر فرهنگ نیازمند ارتقا فعالیتها و فضاسازیهای اجتماعی است و اقدامات نباید غیر جامع و برای رفع تکلیف باشد.
او با اشاره به اینکه بحث جمعیت موضوعی ملی و قانونی است گفت: موضوعی که به صراحت در سیاستهای جمعیتی آمده، جبران کاهش نرخ باروری است که برای تحقق این مهم فعالیتهای کمی و کیفی اثرگذار است.
مدیر گره سلامت خانواده دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه قرارگاه جوانی جمعیت این دانشگاه با ۹ کمیته زیرمجموعه بطور پیاپی فعالیت دارد گفت: مهار، پایش، پیشگیری و کاهش سقط خود به خودی جنین؛ برنامه جامع آموزش و فرهنگسازی فرزندآوری بصورت آموزش آبشاری؛ توانمندسازی ارائه دهندگان خدمات بهداشتی و اقناع سازی جمعیت زیر پوشش از مهمترین برنامههای قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی مازندران برای ارتقا فرزندآوری در سال ۱۴۰۲ است.
سلیمانی راد افزود: غربالگری با هدف پیشگیری و تشخیص بهنگام و درمان ناباروری که در سال ۱۴۰۱ از مهمترین برنامه دانشگاه علوم پزشکی مازندران بود در سال ۱۴۰۲ آسیب شناسی و با رفع نواقص و تقویت نقاط قوت تداوم خواهد یافت.