معاون بهداشت وزارت بهداشت از سازمان های مختلف در زمینه جوانی جمعیت و حمایت از خانواده خواست برای فرهنگسازی در حوزه جوانی جمعیت تلاش کنند.
معاون بهداشت وزارت بهداشت افزود: همه ی مدیران و مسئولان باید به امر جوانی جمعیت متعهد باشند تا بتوانند زیر مجموعه شان را در مسیر صحیح قرار دهند.
دکتر فرشیدی تاکید کرد: موضوع جمعیت هنوز از سطح کارشناسی به سطح مردمی منتقل نشده است و این امر نشان می دهد که فرهنگسازی به خوبی انجام نشده است و باید کارهای بیشتری در زمینه جوانی جمعیت انجام شود.
معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به سالمند شدن جمعیت کشور، گفت: آمار سالمند شدن جمعیت در سالهای اخیر روند افزایشی داشته است که یکی از دلایل آن، بهبود شاخص های سلامتی و افزایش طول عمر و دیگری، کاهش موالید است.
دکتر فرشیدی افزود: مقام معظم رهبری در سال 1393 سیاست های کلی جمعیت را با توجه به اهمیت مقوله جمعیت در اقتدار ملی و پویندگی، بالندگی و جوانی جمعیّت کنونی کشور به عنوان یک فرصت و امتیاز و در جهت جبران کاهش نرخ رشد جمعیت و نرخ باروری ابلاغ کردند که نشان دهنده توجه و دغدغه ایشان به اهمیت موضوع جمعیت است.
معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه افزایش جمعیت جوان در همه ی بخش های کشور اثرگذار است،گفت: قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ ابلاغ شد که ۶۰ درصد مواد آن برعهده وزارت بهداشت است، در این زمینه اقدامات زیادی انجام شده، اما هنوز بخش بزرگی از برنامه ها و اقدامات باقی مانده است.
دکتر فرشیدی اسامی روزهای هفته ملی جمعیت را برشمرد و گفت: رسانه و جوانی جمعیت، مدیران و جوانی جمعیت، خانواده موفق و جوانی جمعیت، دستگاههای دولتی و جوانی جمعیت، شرکت های خصوصی و جوانی جمعیت، نخبگان و جوانی جمعیت و گروههای مردم نهاد و جوانی جمعیت، روزشمار هفته ملی جمعیت است که در زمینه هر یک از آن ها اقداماتی درحال انجام است.
معاون بهداشت وزارت بهداشت تقویت هویت مادری، تحکیم خانواده و تقویت نشاط درونی خانواده و تعریف خانواده اصیل، آسیب تک فرزندی، مقابله با سقط عمدی جنین، درمان ناباروری و شناسایی و بیماریابی و ترویج ازدواج را از جمله اهداف مهم در زمینه جوانی جمعیت دانست و تاکید کرد: موضوع جمعیت باید به یک اولویت در همه بخش ها تبدیل شود.