۸۰ درصد خاویار و گوشت ماهیان خاویاری پرورشی مازندران در شهرستان جویبار تولید میشود
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیرکل شیلات مازندران صبح امروز از اداره شیلات شهرستان جویبار بازدید و در نشست با رئیس و کارکنان این اداره، برنامهها و نقشه راه تحقق شعار سال جاری " مهار تورم و رشد تولید " دراین شهرستان را برای آنان تبیین کرده است.
قاسم کریم زاده در این نشست با تأکید براینکه همه ادارات و واحدهای شهرستانی بایستی منویات مقام معظم رهبری و ریاست محترم جمهوری را برای تحقق رشد تولید و مهار تورم سرلوحه برنامه کاری خود قراردهند، از ظرفیت بالای شیلاتی شهرستان جویبار در شاخص فعالیتهای شیلاتی استان خبرداد و گفت:
او گفت: شیلات شهرستان جویبار به عنوان قطب پرورش ماهیان خاویاری کشور و منطقه محسوب میشود بطوریکه درحال حاضر ۸۰ درصد تولید گوشت و خاویار پرورشی استان در این شهرستان انجام میشود که جایگاه رفیع آن در فعالیتهای شیلاتی استان را نشان میدهد.
مدیرکل شیلات مازندران به اهمیت فعالیت تشکلهای صیادی این شهرستان هم اشاره داشت و افزود: ۳۰ درصد ماهیان استخوانی توسط ۵ شرکت تعاونی صیادی پره این شهرستان در دریا صید و روانه بازار مصرف میشود، ضمن اینکه میزان مشارکت و تلاش تشکلهای صیادی این شهرستان در اجرای طرح کمک به تکثیر طبیعی آبزیان دریائی نیز ۳۰ درصد است علاوه براین صیادان شرکتهای تعاونی پره همین شهرستان، در طرح پرورش ماهی در قفسهای دریایی نیز سال گذشته مشارکت خوبی داشتند.
کریم زاده بر شناسایی طرحهای نیمه فعال و پیگیری جدی رفع موانع تولید آن و در مدار تولید قرار دادن آن تاکید کرد و گفت:امیدواریم با تلاش و همت بهره برداران شیلاتی استان، اهداف و برنامههای اداره کل شیلات مازندران درسال جاری همچون سال گذشته محقق شد.