یک شرکت دانشبنیان توانسته است با استفاده از فناوری پلاسما، با هدف حذف آلایندگیها به ویژه در بیمارستانها زمینه را برای کمک به ارتقای سلامت فراهم کند.
خانم صالحی با اشاره به گستردگی دامنه کاربردهای فناوری پلاسما ادامه داد: پلاسما به دوگروه پلاسمای سرد و گرم تقسیم بندی میشود که پلاسمای سرد در حوزه پزشکی مورد استفاده قرار میگیرد. این شرکت دانش بنیان در حال حاضر در حوزه پرشکی فعالیت ندارد بلکه فعالیت های این مجموعه بیشتر در حوزه صنعتی است.
وی، بیمارستانها و صنایعی را که زباله خطرناک تولید میکنند از جمله مخاطبین و مشتریهای این مجموعه دانست و عنوان کرد: این محصول را به کشورهای هند و فیلیپین صادر و دو نمونه از این سامانه را در این دو کشور راه اندازی کردیم.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان، مزیت رقابتی این محصول را قیمت بسیار پایین تر آن نسبت به محصولات خارجی با کیفیت مشابه دانست و گفت: از آنجا که شرکت رایکا گستر پلاسما این فناوری را بومی سازی کرده است، از مرحله آغاز تا تولید مبتنی بر خواست مشتری را پشتیبانی میکند همچنین سفارشی سازی دیگر مزیت رقابتی این شرکت به شمار میرود.
این فعال حوزه فناوری،گفت: علاوه بر کارکنانی که در شرکت مشغول به کار هستند به صورت غیرمستقیم خصوصا در حوزه معدن و فرآوری محصولات معدنی اشتغال ایجاد و از خام فروشی جلوگیری کردهایم که منجر به فرآوری ماده اولیه ای که از معادن استخراج میشود در کشور خودمان می شود.