تحکیم هویت اسلامی، ارتقاء نظام تربیتی، تقویت جایگاه خانواده، انسجام نظام مدیریت فرهنگی و تقویت نظام رسانهای در شورای برنامهریزی استان مرکزی مصوب شد.
تحکیم هویت اسلامی ایرانی، ارتقاء نظام تربیتی و چالشهای سبک زندگی، تقویت جایگاه خانواده و بحران جمعیت، انسجام نظام مدیریت فرهنگی و تقویت نظام اطلاعاتی، ارتباطی و رسانهای پنج مسئله اساسی فرهنگی استان برای تدوین برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی کشور است که در این نشست مصوب شد.
حجت الاسلام سبزی نماینده مردم ساوه و زرندیه در این نشست با بیان اینکه در برنامهریزیها توجه ویژه به عدالتمحوری شود، گفت: حرکت بر اساس آمایش سرزمینی اولویتدارد چرا که نرخ بیکاری در ساوه و زرندیه منفی است و بسیاری از شرکتها برای پیدا کردن نیروی کار با مشکل مواجه هشتند، اما در دیگر نقاط استان میزان بیکاری بالاست.
او با بیان اینکه برخی برنامهریزیهایِ نادرست پیشین، موجب حاشیهنشینیهای امروز شده است، خواشتار افزایش بودجه کشاورزی شد و افزود: جذب به هنگام و موثر اعتبارات عمرانی تکلیف جدی مدیران و فرمانداران است.
مخلص الائمه استاندار مرکزی هم با بیان اینکه بودجه تخصیصی عمرانی پارسال استان مرکزی، هشت درصد بیشتر از ۶ سال گذشته بود که بیانگر عزم دولت برای عمران و آبادانی و ممانعت از کاهش جمعیت روستانشینان است.
مخلص الائمه تاکید کرد: هیچ ملک مازاد بدون استفادهای نباید در استان وجود داشته باشد و بررسیهای لازم در دست انجام است.
عسگری رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان هم از کاهش مدت زمان صدور مجوزهای کسب و کار در استان از طریق درگاه ملی صدور مجوزهای کسب و کار خبر داد و از متقاضیان خواست: درخواست خود را به صورت مجازی ثبت و مدارک را بارگذاری کنند.
در این جلسه مصوب شد ۳۰ دستگاه اجرایی استان، ۲۰ درصد برق مصرفی ساختمانهای اداری خود را ظرف مدت ۲ سال از طریق انرژیهای تجدیدپذیر تامین کنند.