همزمان با برگزاری نمایشگاه نوآوری و فناوری ۲۰۲۳، تفاهم نامه پارک فناوری پردیس و تکنوپارک اسکولکوا روسیه در حوزه تحقیقات، فناوری و نوآوری به امضا رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از خبرنگار ستاد خبری نوآوری و فناوری ۲۰۲۳، تفاهم نامه پارک فناوری پردیس و تکنوپارک اسکولکوا در حوزه تحقیقات، فناوری و نوآوری به امضا رسید. در این مراسم یوری ساپراکین، معاون توسعه بین المللی و منطقهای تکنوپارک اسکولکوا روسیه گفت: این اولین تفاهم نامه بین ایران و روسیه نیست و در گذشته هم چنین تفاهم نامههایی امضا شده است.
وی با بیان اینکه تفاهم نامه امروز مربوط به مذاکراتی است که از قبل انجام شده بود، افزود: در قدمهای قبلی همکاری دو پارک در یک مرحله استراتژیک بود و بسیاری از هیئتها بین دو کشور تبادل شده بودند.
یوری ساپراکین افزود: به واسطه رفت و آمد هیئتها، این دو کشور به دنبال رسیدن به نتیجه غایی و نهایی بودند. امیدواریم این تفاهم نامه باب همکاری بین دو کشور باشد که در آینده رقم خواهد خورد.
معاون توسعه بین المللی و منطقهای تکنوپارک اسکولکوا روسیه با بیان اینکه امروز جلساتی با سازمانهای مختلف داشتیم و راجب امور کاملا عملیاتی صحبت کردیم، افزود: این آیندهنگری را داریم که شرکتهای روسی در پارک پردیس و شرکتهای ایرانی در پارک فناوری روسیه حاضر شوند.
وی تصریح کرد: ما باید ببینیم که زیست بوم فناوری به صورت جهانی چطور توسعه پیدا میکند همچنین با وجود تحریمها هر دو کشور پیشرفتهای خود را دارند.
یوری ساپراکین با اشاره به اینکه باید تجربیات همکاران ایرانی را مورد بررسی و تحلیل قرار دهیم، بیان کرد: در دنیایی که در حال تغییر است راجب شرکتهای خود صحبت نمیکنیم بلکه راجب جهانی صحبت میکنیم که دائما در حال تغییر است.
همچنین میلاد صدرخانلو رئیس مرکز توسعه تجارت فناوری، اظهار کرد: تکنوپارک اسکولکوا بزرگترین نهاد فناورانه کشور روسیه است و ما در پارک علم و فناوری پردیس به دنبال ارتباط موثر با یک نهاد تاثیرگذار داشته باشیم.
صدرخانلو با اشاره به اینکه تکنوپارک اسکولکوا با توجه به تعامل مختلف در سطوح مختلف آمادگی خود را برای ارتباط با پارک فناوری پردیس از طریق پارک پردیس اعلام کرد و مراحل قانونی آن از طریق دولتها طی شد.
رئیس مرکز توسعه تجارت فناوری ادامه داد: امیدواریم از این تفاهم نامه خروجی خوبی را برای دو کشور بگیریم چرا که این تفاهم نامه ۵ ساله منعقد شده است و مفاد خوب وقابل بهره برداری داریم تا شرکتهای ایرانی را از حمایتهای تکنوپارک اسکولکوا استفاده کنند و توسعه بازار ایجاد شود.