رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: نفتکش پی یوریتی پس از ۵ سال تصرف غیرقانونی توسط یک شرکت خارجی، به کشور برگشت داده شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس، مجتبی قهرمانی افزود: این نفتکش از سال ۱۳۹۷ با جعل اسناد از سوی برخی افراد در داخل کشور به صورت غیرقانونی به یک فرد بیگانه اجاره داده شده بود و پس از تحویل نفتکش، شرکت خارجی ارتباط خود را با مالکان آن قطع کرده بود.
وی گفت: با شکایت شرکت ایرانی پیگیری های دستگاه قضایی در این خصوص آغاز شد و در نتیجه بررسی نهادهای امنیتی مشخص شد این شرکت خارجی با نفتکش پی یوریتی اقدام به قاچاق سوخت می کند.
رئیس کل دادگستری هرمزگان افزود: بر این اساس، دادستان بندرعباس در ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ دستور توقیف این نفتکش را صادر کرد.
قهرمانی گفت: به منظور اجرای این حکم، نیروهای ناوتیپ ۴۱۲ ذوالفقار نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با همکاری نیروهای اطلاعات، اردیبهشت امسال کشتی پی یوریتی را در آب های خلیج فارس و در نزدیکی سواحل پارسیان شناسایی و توقیف کردند.
بیشتر بخوانید؛ توقیف یک شناور خارجی حامل سوخت قاچاق در جزیره لارک
وی گفت: این کشتی پس از توقیف با اسکورت نیروهای عملیاتی و شناورهای ناوتیپ ذوالفقار سپاه پاسداران به بندرگاه هدایت و برای سیر مراحل قانونی و بررسیهای لازم تحویل مقامات قضایی شده است.
به گفته رئیس کل دادگستری استان هرمزگان، نفتکش پی یوریتی برای تخلیه مواد سوختی به عسلویه به عنوان نزدیک ترین بندر برای پهلوگیری منتقل شده است.