عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: تحقیقات، رابطه مستقیم با توسعه هر کشور دارد و هر کشور که توسعه یافتهتر است، سهم بیشتری از درآمد خود را به تحقیقات اختصاص میدهد.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه "تحقیقات و فناوریها باید برای رفع نیازهای جامعه انجام شوند"، گفت: هم اکنون حدود ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی در کشور هستند که هر کدام از این دانشجویان ملزم به ارائه یک پروژه تحقیقاتی ناب هستند و بهتر است از این ظرفیت ارزشمند برای رفع نیازهای مردم استفاده شود.
دکتر بندپی با اشاره به اهمیت تحقیقات در حوزههای توانبخشی و پزشکی گفت: غفلت از حوزه توانبخشی، در دو سه دهه آینده به ضرر نظام سلامت خواهد بود، چون از پدیده سالمندی و روند رو به رشد جمعیت سالمندان، تا شیوع بیماریهای عضلانی و اسکلتی، سکتههای قلبی و مغزی، بی حرکتی مزمن و مفرط که در جامعه ایران خیلی بالاتر از حد نرمال است، تا سبک جدید زندگی و حضور فن آوری در زندگی انسانها و بحث تصادفها که نیاز به خدمات توانبخشی و اهمیت فعالیتهای تحقیقاتی را در این حوزه نشان میدهد.
این نماینده مجلس از دانشجویان و محققان خواست دیوارهای پژوهش را بشکنند و به سمت رفع نیازهای مردم حرکت کنند و به جای اینکه در انتهای سال، ده پروژه تحقیقاتی داشته باشیم و یا ۲۰ مقاله در مجلات معتبر دنیا منتشر کنیم که کسی از این تولیدات استفاده نمیکند، بهتر است که یک پژوهش داشته باشیم و بهره آن را مردم ببرند.
نخستین همایش پژوهشی سالیانه دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی مستقر در استان تهران، از دیروز (چهارشنبه) به مدت سه روز، در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار میشود.
۱۴۰ مقاله به صورت سخنرانی و ۱۶۵ مقاله بشکل پوستر در سه روز کار این همایش ارائه میشود، علاوه بر اینکه رویداد talk school همراه با کارگاههای آموزشی مرتبط با " هوش مصنوعی، علوم داده، واقعیت مجازی و واقعیت افزوده " برای شرکت کنندگان برگزار خواهد شد.