قائم مقام سی و چهارمین نمایشگاه کتاب تهران گفت : ۲ هزار و ۷۰۰ ناشر داخلی , ۱۰۰ ناشر خارجی و ۲۰۰ کتابفروشی در نمایشگاه کتاب به مردم آثار عرضه می کنند .
وی افزود: مردم یا در منزل یا با استفاده از دستگاههایی لمسی که در نمایشگاه قرار دارد کتابهای شان را خریداری میکنند و از غرفهها به صورت حضوری کتابهای شان را از ناشرین دریافت میکنند.
قائم مقام نمایشگاه کتاب تهران گفت: بخش مجازی نمایشگاه آغاز شده است و اولین خریداری که کارش را به اتمام رسانده و خرید خودش را به پایان رسانده آقایی هستند از بابل که ساعت ۶ و ۵ دقیقه صبح فرآیند خریدشان را به اتمام رساندند.
آقای رمضانی افزود: اتفاقی که امسال افتاده، اضافه شدن کتابفروشها به بخش مجازی نمایشگاه و همین طور موضوع دیگر متراژ اختصاصی یافته به ناشران افزایش پیدا کرده است، سال گذشته مجموعا ۹۰ هزارمتر مربع را برای ناشران استفاده کردیم امسال بیش از ۱۰۰ هزار متر مربع شده است.
وی افزود : به طور مشخص در دو بخش کودک و نوجوان که خانوادهها مراجعه دارند، پدر و مادرها با فرزندان شان مراجعه میکنندو در بخش ناشران دانشگاهی فضای نمایشگاه گستردهتر شده است و تعداد ناشران بیشتری شرکت کردند.
قائم مقام نمایشگاه کتاب درباره برنامههای جانبی نمایشگاه گفت: سالنهای اصلی مربوط به نشستهای نمایشگاه و رونماییها، نقد و بررسیها به بخشهای اصلی آمده و از حالت جنبی به حالت اصلی تبدیل شده است، امسال سینما کتاب ایجاد شده است که به نمایش فیلمهای اقتباسی از کتابها میپردازد و همین طورنمایش بعضی از فیلمهایی که روی پرده هست و با عوامل گفتگو می شود .
آقای رمضانی،افزود: یک رویدادی ایده پردازی تولید محتوایی داریم با عنوان نمایشگاه "دوست داشتنی من "که تلاش میکند، آینده نمایشگاه را با نظر اصحاب فرهنگ ترسیم کند.
وی همچنین گفت : مشاوره کتاب تلفنی امسال گستردهتر و پررونقتر است، مرکز تماس نمایشگاه به شماره ۹۱۰۰۹۸۹۸ بخش مشاور به افرادی که به نمایشگاه مراجعه کنند و میخواهند اطلاع پیدا کنند مشاوره تلفنی میدهند و بخشهای مشاوره حضوریهم پیش بینی شده است.
قائم مقام نمایشگاه کتاب درباره افتتاح متفاوت نمایشگاه امسال افزود: وقتی شما یک میهمانی به این بزرگی را فراهم میکنید که مردم میهمان آن هستند، قاعدتا باید آن را مقدم کنید، مردم خودشان نمایشگاه را افتتاح میکنند و خریدشان را صورت میدهند.
آقای رمضانی گفت :مردم در روزهای برگزاری نمایشگاه حضورشان را تقسیم کنند و به روزهای آخر نمایشگاه یا روزهای پایان هفته نگذارند ما بعد از ساعت کاری ادارات هم حداقل ۴ ساعت نمایشگاه باز هست و تا ۸ شب ادامه دارد.
وی گفت: بازدیدکنندگان حتما از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنند و وسایل شخصی نیاورند که ترافیک اطراف مصلی خودشان و مردم آن محله را اذیت نکند.
قائم مقام نمایشگاه کتاب درباره استفاده از بخش مجازی نمایشگاه هم توصیه کرد که متقاضیان سریعتر در همین روزهای اول خریدشان را انجام دهند.
آقای رمضانی گفت: مردم میتوانند اتفاقات نمایشگاه را هم از طریق شبکههای صدا و سیما و هم از طریق کتاب نقطه تی وی زنده ببینند.
سی و چهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با شعار «آینده خواندنی است» تا ۳۰ اردیبهشت در مصلی امام خمینی (ره) و همزمان بهصورت مجازی در ketab.ir ادامه دارد.