با حضور رئیس رسانه ملی ۳۵ ایستگاه و فرستنده دیجیتالی رادیویی و تلویزیونی در استان کردستان به بهره برداری رسید.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، پیمان جبلی با حضور در صدا و سیمای مرکز کردستان و در جمع مسئولان این استان ۳۲ ایستگاه فرستنده تلویزیونی و سه ایستگاه پر قدرت
وی در ادامه توجه به اقوام و فرهنگ و آداب و رسوم و تمدن این خطه را بسیار با اهمیت بیان کرد و گفت: همه دستگاهها و ارگانها برای به نمایاندن و بازنمایندن پتانسیلهای فرهنگی تلاش کنند.
دکتر جبلی همچنین گفت: مجموعه ظرفیتها و پتاسیلها این امکان را به ما میدهد که بزرگان و مشاهیر کرد را بیشتر در شبکه سراسری معرفی کنیم تا جایی که امسال پخش سریالهای، سوران و سنجر خان را در شبکه سراسری خواهیم داشت.
معاون توسعه و فناوری رسانه ملی هم در این جلسه افزود: در زمینه پوشش در سه بستر تلویزیون، رادیو اف ام وای ام از ۴۱۶ ایستگاه در استان معاونت توسعه توفیق داشته که از سال ۸۸ در فرایند گذر از آنالوگ به دیجیتال حرکت کند.
شریفی افزود: کردستان جز یک سوم استانهای پیشرو بود تا جایی که از ۳۵۹ ایستگاه با درصد پوشش ۹۲.۲ درصد جمعیت به دیجیتال تغییر وضعیت یافته است.
وی گفت: در یک سال و نیم گذشته تنها ۲۵ فرستنده آنالوگ داریم که اگر امسال به سرانجام برسد، کردستان از جمله استانهای معدود کشور خواهد بود که کاملا دیجیتال میشود. وی از ایجاد تفاهم نامه ۹۰ میلیارد تومانی برسدخبر داد که ۴۵ میلیارد تومان سهم استان و ۴۵ میلیارد تومان سهم سازمان است تا برای خروج کامل از آنالوگ و مرحله بعدی تکمیل واحد سیار و پوشش تی اس سه و چهار به حد استاندارد ملی برسد.
مرادی مدیر کل صدا و سیمای مرکز کردستان هم تعامل مطلوب بین دستگاهی در استان، را عامل پیشبرد اهداف رسانه ملی در استان دانست.
زارعیکوشا، استاندار کردستان هم در این جلسه عنوان کرد که سرزمین پر افتخار کردستان خاستگاه هنرمندان و چهرههای فاخر فرهنگی و تاریخی است که باید از رسانه ملی معرفی شوند.
ماموستا رستمی امام جمعه سنندج هم در این جلسه گفت: رسانه ملی با پخش برنامههای متنوع از جمله معرفی اقوام و مذاهب مختلف توانسته است با جنگ نرم دشمن به خوبی مقابله کند.
نماینده مردم شهرستان بیجار در مجلس شورای اسلامی هم گفت: در کردستان گویشهای مختلفی داریم که جا دارد روی آن کار شود.
زندیان افزود: ورود موفق صداوسیما به مساله اقوام در قالب سریالهای مختلف جای قدردانی دارد و انتظار این است در سریالهایی مانند نون خ که به مناطق کردنشین اختصاص دارد طبیعت زیبای کردستان در فصول مختلف به تصویر کشیده شود.
فرشادان نماینده مردم شهرستانهای بیجار دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی هم با اشاره به انکه باید به مساله معیشت کارکنان رسانه ملی بیشتر توجه شود گفت: نیروهای شاغل در این رسانه باید از ثبات و امیت شغلی لازم برخوردار باشند تا بتوانند مسائل و مشکلات مردم را بیان کنند.
رحیمی رییس مجمع نمایندگان مردم کردستان در مجلس شورای اسلامی نیز با قدردانی از برنامههای رسانه ملی کردستان در بخشهای مختلف گفت: تهیه سریالها و برنامههایی با محوریت اقوام در بخشهای ملی، نشان از توجه رسانه ملی به همه مناطق قومی دارد.