در سال گذشته ۴۰ پرونده با ۲۲ رای قطعی و ۱۸ رای تجدیدنظرخواهی بررسی و به مراجع قضایی استان ارجاع شد.
محمدعلی مجتهدینیا با اشاره به موفقیتهای کسب شده طی سال گذشته در حوزه دبیرخانه مبارزه با قاچاق استان، این موفقیتها را نتیجه تلاش و همکاری تمام دستگاههای عضو ذکر کرد، افزود: در سال گذشته کارگروه فرهنگی و تبلیغات استان اردبیل توانست با ۱۲ برنامه در صدا و هشت برنامه در سیما با موضوعات مختلف در مجموع ۹۴ ساعت و بالای ۱۰ ساعت خبر، رتبه برتر کشوری را به خود اختصاص دهد.
وی با بیان این که قاچاق موجب رکود تولید میشود و مقابله با آن در رشد تولید اثرگذار است، خواستار استمرار همکاری دستگاهها در راستای مبارزه با قاچاق کالا در سال جاری شد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل هم در این جلسه با بیان اهمیت مبارزه با قاچاق کالا در رشد تولید و مهار تورم، اتخاذ تدابیر همهجانبه در راستای مبارزه با قاچاق کالا را ضروری دانست و گفت: مبارزه با قاچاق کالا در رشد تولید و مهار تورم دارای اهمیت بوده و لازم است در راستای مبارزه با قاچاق کالا تدابیر همهجانبه اتخاذ شود.
رضا قاسمیان با بیان اینکه به اینکه بهمنظور پیشگیری از قاچاق کالا و ارز، برنامهریزی و هماهنگی همه حوزههای مرتبط لازم بوده و در سال جاری مبارزه با قاچاق با جدیت ادامه مییابد، افزود: با برگزاری کارگاه آموزشی برای کاشفان قاچاق کالا و ارز در طول سال، میتوان علم و اشرافیت قانونی را در حیطه وظایف دستگاهها بالا برد و بهصورت حرفهای به موضوع نگاه کرد.
وی با اشاره به سرمایه نیروی انسانی، تصریح کرد: تمامی دستگاههایی که به نحوی درگیر امور مبارزه با این پدیده شوم هستند، مطابق ماده ۸ قانون، با تشخیص مراجع قضایی در هنگام انجام ماموریت مورد حمایت قانون هستند.
جلال آفاقی، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان اردبیل هم در این نشست به مسائل کالاهای ممنوعه پرداخت و بیان کرد: مشکلات نیروی انتظامی و سایر کاشفان قاچاق کالا و ارز باید از بابت نحوه تحویل کالا در اسرع وقت با پیگیری دادگستری و دبیرخانه کمیسیون استان حل شود.