برداشت نوبت بهاره برگ سبز چای از باغهای شهرهای غرب مازندران آغاز شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، رییس اداره چای شهرستانهای تنکابن و عباس آباد از آغاز برداشت چای بهاره خبر داد و گفت: برداشت برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه صورت میگیرد و به ازای هر پنج کیلوگرم برگ سبز یک کیلوگرم چای خشک استحصال میشود.
کیومرث نعیمایی افزود: پارسال سه هزار و ۱۸۰ تن برگ سبز چای برداشت شد که ۵۵ درصد آن درجه یک و بقیه درجه ۲ بود و در مجموع ۷۱۴ تن چای خشک تولید شد.
وی با اشاره به فعالیت هفت کارخانه چای در این ۲ شهرستان، اظهار داشت: طبق مصوبه شورای قیمتگذاری هر کیلوگرم برگ سبز چای درجه یک در سال ۱۴۰۲ با قیمت ۱۳ هزار و ۹۰ تومان و برگ سبز درجه ۲ با قیمت ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری خواهد شد.
نعیمایی خاطرنشان کرد: ۱۰ هزار نفر به طور مستقیم و غیر مستقیم در این شهرستانها به تولید چای مشغولند که با احیای باغهای غیرفعال این تعداد به چندین برابر افزایش خواهد یافت و زمینه خوبی برای اشتغالزایی فراهم میشود.