رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ از دستگیری یک سارق لوازم و محتویات خودرو در گشت زنیهای انتظامی خبرداد و گفت: متهم به ۱۰ فقره سرقت اعتراف کرد.
وی افزود: بررسیهای اولیه ماموران نشان میداد، پلاک خودروی ۲۰۶ به طرز ماهرانهای مخدوش شده است و همین سرنخ کافی بود تا ماموران دستور ایست وسیله نقلیه مذکور را صادر کنند.
رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ ادامه داد: راننده خودرو پس از مشاهده گشت پلیس بلافاصله به طرز خطرناکی از محل متواری و با حرکات مارپیچ به سایر خودرویهای عبوری آسیب زد که پس از مدتی تعقیب و گریز خودروی متهم متوقف و متهم دستگیر شد.
سرهنگ محمد گودرزی گفت: از صندوق عقب خودروی متهم علاوه بر آلات و ادوات سرقت، ۵ دستگاه باند، یک عدد گاز، گونیهای برنج همگی سرقتی مجموعا به ارزش ۲۰۰ میلیون ریال کشف شد.
رئیس پلیس پیشگیری پایتخت خاطرنشان کرد: متهم پس از انتقال به کلانتری در تحقیقات ابتدایی به جرم خود مبنی بر سرقت محتویات و لوازم خودرو در سطح معابر تهران در ساعات پایانی شب در خیابانهای خلوت تهران و ۱۰ فقره سرقت مشابه دیگر اعتراف کرد.
وی افزود: متهم ۴۳ ساله دارای سوابق متعدد کیفری با صدور قرار قانونی از سوی مرجع قضائی برای کشف جرائم احتمالی و جزئیات پرونده در اختیار کارآگاهان پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.