رییس کمیته علمی طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت گفت: برای اجرای اصولی این طرح باید به سمت تهیه و کاشت نهالهای جنگلی گواهی شده و شناسنامهدار حرکت کنیم.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علی علیزاده افزود: یکی از دغدغههای این کمیته علمی، تهیه بهترین نهال است که برای این کار باید بهترین بذر آماده شود.
رییس کمیته علمی طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت تصریح کرد: بذر هر گونه مرتعی و جنگلی باید از محوطههای بذری که موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع مشخص کرده جمعآوری و به صورت اصولی کشت شود.
وی اظهار داشت: باید به سمت نهالهای جنگلی گواهی شده به لحاظ سلامت ظاهری و ژنتیکی برویم و در این زمینه با موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال در تعامل هستیم تا استانداردهای لازم برای نهالهای جنگلی نوشته شود.
علیزاده بر اجرای اصولی طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت تاکید کرد و ادامه داد: ما باید به تناسب هر منطقه، نهالکاری کنیم و بهترین نهالها، نهالهای بومی هر منطقه هستند.
رییس کمیته علمی طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت خاطر نشان کرد: شاخص ما برای ارزیابی این طرح صرفا تولید نهال نیست، بلکه تعداد نهالهایی است که پس از دو سال کاشت در اراضی، مستقر شوند.
وی اظهار کرد: تاکید این کمیته علمی این است که عرصههای کاشت نهالها باید علمی تعیین شوند.