رئیس مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی بر حمایت همه جانبه از صاحبان ایدههای نو تاکید کرد.
رئیس مرکز تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی افزود: یک دبیرخانه دائمی در مرکز تحقیقات راهبردی وزارت بهداشت راه اندازی میشود که دانشگاهها میتوانند از این ظرفیت استفاده کنند و به صورت مستمر با مرکز در تعامل باشند و ایدههای عملیاتی خود را ارائه کنند.
دکتر شریفی پور با اشاره به ارائه کمک هزینههایی برای صاحبان ایدههای نو، گفت: فناوران میتوانند پس از داوری و تایید صلاحیت از این تسهیلات استفاده کنند. همچنین یک سری کمک هزینهها هم برای میزان استفاده و تاثیر این فناوریها در دانشگاههای علوم پزشکی در نظر گرفته شده است که قدمی بزرگ در مسیر استفاده از فناوریهای نوین است.
رئیس مرکز تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی از برگزاری همایش فناوریهای نوین شیخ الرئیس با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران در تیر ماه امسال خبر داد و گفت: در فراخوان اعلام شده در بهمن سال گذشته، بیش از ۱۶۷ طرح از دانشگاههای مهندسی، پارکهای علم و فناوری و دانشگاههای علوم پزشکی کل کشور به مرکز نصر ارسال شده است که طی تفاهم نامه منعقد شده با معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری از این ایدههای فناورانه حمایت میشود.
دکتر شریفی پور با تاکید بر ترویج گفتمان توسعه استفاده از فناوریهای نوین در نظام آموزش پزشکی، افزود: باید در این راستا بیشتر تلاش شود و نیاز سنجی هم به طور واقعی انجام گیرد.
رئیس مرکز تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی با بیان این که آموزش پزشکی ایران از اعتبار جهانی برخوردار است، گفت: با توجه به راهبرد جدید وزارت بهداشت، استفاده از فناوریهای نوین در آموزش پزشکی باید به طور جدی گسترش یابد و به کارگیری شود تا بتوانیم آموزش نوینی در سطح ملی و بین المللی ارائه دهیم.
دکتر شریفی پور در پایان ابراز امیدواری کرد: بحث توسعه فناوریهای نوین به صورت عملیاتی اجرایی شود تا در این راستا به خودکفایی در سیستم نظام آموزشی دست یابیم و مرجعیت علمی هم ارتقاء یابد.
نشست هم اندیشی مدیران مراکز مهارتهای بالینی با هدف آنالیز دقیق و پایه از وضعیت امکانات و تجهیزات نوین آموزش پزشکی در کشور و توسعه بهره برداری، در کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.