مسئول باغبانی جهاد کشاورزی ساوه از آغاز برداشت گلبرگهای گل محمدی از گلستانهای این شهرستان خبر داد.
او افزود: کیفیت بالای گلبرگهای تولیدی در گلستانهای ساوه، موجب شده تا از هر کیلو گل محمدی، یک لیتر اسانس تولید شود.
کارشناس مرکز جهاد کشاورزی ساوه هم گفت: مقاومت در برابر آفات و بیماریها، سازگاری با اقلیم و کم آب بر بودن موجب رشد سطح زیر کشت گل محمدی در ساوه شده است.
کشاورزان هم معتقدند ارائه تسهیلات در برند سازی و راه اندازی صنایع تبدیلی میتواند، چرخهی تولید و فرآوری این گلبرگهای معطر را هموار کند.
پیش بینی میشود در فصل برداشت محصول که از اواخر فرودین آغاز و تا اواخر اردی بهشت ادامه دارد، بیش از ۲۰۰ تن گلبرگتر گل محمدی تولید شود.