مدیرکل دفتر بهبود، تغذیه و جایگاه خوراک دام وزارت جهاد کشاورزی گفت: افزایش بهرهوری و کاهش پرت خوراک دام با استفاده از فناوریهای جدید فرآوری و عملآوری در کارخانجات خوراک دام امکانپذیر است.
علیان یادآورشد: با رتبهبندی کردن این کارخانجات در آینده نزدیک به جای نهادههای خام، کنسانتره وارد واحدهای تولید دام و طیور کشور میشود و همین امر از پرت خوراک دام در این واحدها جلوگیری میکند.
مدیرکل دفتر بهبود، تغذیه و جایگاه خوراک دام وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: توسعه کارخانجات خوراک آماده دام و طیور، ارتقا و متمایز کردن آنان با رتبههای مختلف در فرآیند تولید و صادرات، افزایش اعتماد مرغداران و دامداران به کیفیت خوراک آماده دام و طیور، کاهش هزینه تمام شده و برندسازی از دیگر اهداف طرح رتبهبندی و استانداردسازی کارخانجات خوراک آماده دام و طیور به شمار میرود.
علیان با اشاره به وجود ۸۶۶ کارخانه خوراک دام در کشور با ظرفیت اسمی ۲۷ میلیون تن ظرفیت اسمی تولید خوراک آماده دام و طیور گفت: این کارخانجات در سال ۱۳۹۹ حدود ۹ میلیون تن تولید خوراک آماده دام داشتند که این عدد در سال ۱۴۰۰ به رقم ۱۵.۵ میلیون تن رسید.
مدیرکل دفتر بهبود، تغذیه و جایگاه خوراک دام وزارت جهاد کشاورزی ابراز امیدواری کرد؛ ظرفیت عملی تولید این کارخانجات به طرفیت اسمی آن بسیار نزدیک شود.
علیان در همین حال اعلام کرد: تاکنون اطلاعات ۵۰۰ کارخانه خوراک دام با مشارکت اتحادیه کارخانجات خوراک دام و طیور کشور، انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان ایران و سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در سامانه سانکا نیز احصا شده است.