حشد شعبی با راه اندازی کمپینی از طریق اداره ”مبارزه باافکار تروریستی“ در استان نینوا، افکار و اندیشه های جدید را برای مرحله پسا داعش ترویج می کند.
نقش دیگری به فرماندهی عملیات نینوا حشد شعبی افزوده شد و بخش ”مبارزه با افکار تروریستی؛ ایجاد گردید. در این بخش با استفاده از عالمان دینی و اندیشمندان و ادبا ، پویشی برای تصحیح روند فکری مردم جامعه و مبارزه با اندیشه های افراطی و قبیله ای- که گروه های داعش تلاش کردند در مدت سیطره بر مردم موصل آن را نهادینه کنند-. به راه افتاد.
شیخ محمد سلیمانی ، اداره مبارزه با اندیشه های تروریستی: این اداره ”مدیریت مبارزه با تروریسم فکری“ وابسته به حشد شعبی را هم بر عهده گرفت و راهنمایی و ارشاد و شرح موارد پسا داعش را بر دوش دارد چراکه جامعه موصل و یا جامعه عراق به این درد که آفتی فکری است مبتلا شده است و این اداره تصحیح روند فکری جامعه موصل و جامعه عراق را عهده دار شده است.
مردم شهر موصل قدردان فعالیت های حشد شعبی هستند فعالیت هایی که تنها به تلاش های نظامی و امنیتی محدود نمی شود- بلکه ابعاد مختلف اجتماعی و بشردوستانه و خدمتی و نیز حذف بقایای داعش از ایدئولوژی و تروریسم افراطی و پذیرش آوارگان و بهبود زندگی فاجعه بارشان را شامل می شود.