یک فعال بخش کشاورزی گفت: توتفرنگیهایی که در فضای باز میرویند ریزتر، ابعاد نامنظمتر و طعم بیشتری دارند و توت فرنگیهایی که در گلخانه پرورش داده میشوند درشتتر و یکدستتر هستند، اما طعم کمتری دارند.
فعال بخش کشاورزی تصریح کرد: توت فرنگیهایی که در گلخانه پرورش داده میشوند اندازه یکدست تر، بزرگتر و منظم تری دارند، ولی طعم آنها کمتر است.
وی خاطر نشان کرد: هر دو نوع توت فرنگی مشتریهای خاص خود را در بازار دارند. برای برخی از مصرف کنندگان به هنگام خرید ظاهر توت فرنگی و یک دستی آن حائز اهمیت است و برای برخی نیز طعم بیشتر ارجحیت دارد.