برداشت گوجه فرنگی از مزارع شهرستان خنج آغاز شده است و تا خردادماه ادامه دارد.
وی با بیان اینکه متوسط برداشت این محصول 70 تن در هکتار است افزود: پیش بینی شده است کشاورزان خنجی حدود 14 هزار تن گوجه فرنگی برداشت و روانه بازار کنند.
زارعی ادامه داد: گوجه فرنگی تولیدی علاوه بر تامین نیاز داخلی به کشورهای حوزه خلیج فارس، آسیای میانه، افغانستان و پاکستان صادر می شود.
رئیس تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی خنج گفت: روستاهای فیدویه، گرمشت، کورکی، سیف آباد ولاغر از مهم ترین مراکز تولید گوجه فرنگی در این شهرستان هستند.