معاون پیشگیری دادگستری استان همدان گفت: در سه سال گذشته بیش از ۴۰۰ هزار ساعت مجازات جایگزین حبس در قیال خدمات عمومی اعمال شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان هم با اشاره به اجرای طرح کاشت یک میلیارد درخت در ۴ سال گفت: سهم استان همدان ۳ و نیم میلیون درخت در هر سال است که مقرر شده یک میلیون درخت از طریق مجازاتهای جایگزین کاشته شود.
خزایی تصریح کرد: کاشت درخت از طریق مجازاتهای جایگزین حبس باید متناسب با محل و نیاز هر منطقه انجام شود تا فواید بیشتری داشته باشد.
معاون سیاسی استاندار هم خواستار نگاه فرهنگی تحول خواهانه نسبت به رفع مسائل استان شد.
رضانیا همدلی و هم افزایی بین دستگاهها را مثال زدنی خواند و گفت: بر همه واجب است از این فرصت بیشترین بهره را ببرند.
رئیس کل دادگستری استان همدان نیز گفت: بنا داریم در طرح مجازاتهای جایگزین حبس و به منظور پیشگیری از وقوع جرم به کمک منابع طبیعی و مراتع و جنگلهای استان بیاییم.
عدالتخواه با اشاره به طرح پاکسازی و حفظ محیط زیست استان با محوریت عموم جامعه گفت: در طرح ۱۰ هزار نفری از دانش آموزان گرفته تا کارمندان و کسبه و دانشجویان برای پاکسازی محیط زیست اقدام خواهیم کرد.
رئیس عدلیه استان گفت: پس از پاکسازی محیط زیست و ورودیهای شهرها در مرحله بعد هم در سطح محلات و مناطق به کمک شهرداریها ورود پیدا خواهیم کرد.
عدالتخواه با هشدار به آلوده کنندگان محیط زیست و مراتع تصریح کرد: کسانی که نخالههای ساختمانی را در محلهای تعیین شده تخلیه نکنند ۳۰ میلیون تومان جریمه می شوند و تا ۱۰ هفته هم کامیون آنها توقیف خواهد شد.
رئیس کل دادگستری استان همچنین از قضات خواست در تعیین مجازاتهای جایگزین حبس برای کاشت یک میلیون درخت از نظرات کارشناسان جهاد کشاورزی و منابع طبیعی ختما استفاده کنند.
در پایان این شورا تفاهم نامه همکاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری با دادگستری به منظور مشارکت در کاشت (سالانه) یک میلیون اصله درخت در مدت چهارسال تبادل نظر شد.