گزارشهای منتشر شده در انگلیس از ربودن، ضرب و شتم و تجاوز به یک زن توسط دو افسر پلیس انگلیس حکایت دارد.
به نوشته نشریه سان این افسران پلیس، زن قربانی را در کینگستون در منطقهای در جنوب غرب لندن ربودند و او را به مکانی در شمال لندن بردند. یکی از این افسران به ظن آدم ربایی، تجاوز جنسی و تجاوز مشترک بازداشت شده است.
به نوشته رسانههای انگلیسی این افسران با وثیقه آزاد شده اند، اما تحقیقات درباره اتهامات آنان در حال انجام است.
گفته شده این افسران را یک مرد با تاکسی به آپارتمانی برده که تجاوز در آنجا صورت گرفته است و برای جلوگیری از درخواست کمک قربانی، او هدف ضرب و شتم قرارگرفت.
مقامات پلیس میگویند این دو افسر پلیس از کار معلق شده اند تا تحقیقات درباره اتهامات انان انجام شود. این چندمین پرونده افسران مجرم پلیس است که در ماههای اخیر افشا شده است.
این واقعه، یادآور جنایت هولناک وین کوزنز افسر پلیس دیپلماتیک انگلیس است که دو سال پیش پس از ربودن یک دختر انگلیسی به نام سارا اورارد، به او تجاوز کرد و پس از قتل او و سوزاندن جسدش، بقایای ان را زیر خاک در یک پارک جنگلی در حومه لندن پنهان کرد.
در پی افزایش نارضایتیهای جامعه از سیر صعودی ارتکاب جنایات افسران پلیس انگلیس، وزارت کشور انگلیس و نهادهای مسئول کریسیدا دایک، رئیس پلیس قبلی انگلیس را برکنار و مارک رولی رئیس پلیس مبارزه با تروریسم را جایگزین او کردند.
مارک رولی در بدو برعهده گرفتن این سمت اعلام کرد نیروی پلیس را از افسران فاسد پاکسازی خواهد کرد و پرونده همه افسران را با اولویت افسرانی که از انان شکایت شده است باز بینی میکند.
در گزارش بررسیهای اولیه، شمار افسران فاسدی که همچنان در این نیرو شاغل هستند، "تکان دهنده" توصیف شده است.
یکی دیگر از پروندههای افسران پلیس که جامعه انگلیس را در شوک فرو برد جرایم افسری به نام دیوید کریک (David Carrick) بود که از ارتش به نیروی پلیس این کشور پیوست، او با این که ۱۷ سال به فسادهای گوناگون متهم بود و ۹ بار از جمله برای چندین فقره تجاوز جنسی از او شکایت شده بود، اما هر بار نادیده گرفته شد و کماکان به فعالیت در نیروی پلیس انگلیس ادامه داد. فشار افکار عمومی، رسانهها و قربانیان این جرایم سبب شد بررسی درباره صدها افسر دیگر نیز که با اتهامهای مشابه روبرو شده اند، آغاز شود.
نشریه انگلیسی ایندیپندنت پیشتر در این باره نوشت: در بررسیهای اولیه معلوم شده است بیش از هزار و صد افسر که اتهامهای گوناگون به آنان وارد شده است، هنوز در نیروی پلیس انگلیس مشغول فعالیتند. این روزنامه به نقل از ویستریچ (Harriet Wistrich)، مدیر مرکز عدالت زنان (Centre for Women’s Justice) در انگلیس نوشت این آمار، "تکان دهنده" است.
افشای جرم دیگر بدست افسران پلیس انهم دراستانه برگزاری مراسم تاج گذاری چارلز، شاه انگلیس و اماده باش نیروهای امنیتی وپلیس این کشور، ضربه دیگر بر پیکر پلیس و سبب تشدید بی اعتمادی به پلیس در جامعه انگلیس توصیف شده است.