شهردار منطقه ۴ تهران از عملیات عمرانی اسکان کارگری در این منطقه خبر داد و گفت: تسریع در خدمت رسانی، حضور در زمان ضروری و بهداشت محیط اسکان کارگران از مهمترین عوامل توسعه ساختمانهای اسکان کارگری است.
وی با بیان اینکه کارگران حوزه خدمات شهری از ارکان اصلی عرصه خدمت رسانی به شهر و شهروندان با حوزه نگهداشت شهر هستند، گفت: به منظور تامین شرایط رفاهی، بهداشتی، اقتصادی و اجتماعی کارگران عملیات احداث ساختمان اسکان کارگران ۳ و۷ به در زمینی به مساحت ۱۹۰۰ متر مربع و با زیر بنای بر مساحت ۱۸۰۰ متر مربع در ۳ طبقه در دستور کار قرار گرفته و تا به حال امروز پیشرفت آن بالای ۹۰ در صد بوده و به امید خداوند در اوایل خرداد ماه سال جاری افتتاح خواهد شد.
شهردار منطقه ۴ با اشاره به اینکه اسکان کارگری مذکور دارای تمامی ضوابط ایمنی و بهداشتی است، افزود: این ساختمان با سازه بتنی با امکانات رفاهی و بهداشتی نظیر سرویس بهداشتی و حمام و آشپزخانه در طبقه منفی ۱، سیستم گرمایشی و سرمایشی، اتاق بهداشت به همراه مسئول بهداشت و چکاب ماهانه، رختکن، اتاق شستشوی لباس کارگران، استراحتگاه و تهویه برای ۲۵۰ تا ۳۰۰ نفر از کارگران خدمات شهری نواحی ۳ و ۷ پیش بینی شده است.