حسن اجرای قوانین وضع شده و سندهای فرهنگی از تدوین و وضع این قوانین و اسناد مهمتر است.
آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد افزود: رهبر معظم انقلاب از پیشرفت وضعیت فرهنگی در کشور راضی نیستند و ما نیز متقابلا اینگونه هستیم و یکی از مهمترین دلایل در وضعیت فرهنگی کشور، بحث عدم نظارت کافی بر حسن اجرای قوانین است.
وی گفت: امام خمینی (ره) با اهداف عالی مرتبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را راه اندازی کرد که یکی از عرصههای مهم آن ایجاد تحول در دانشگاهها بود که محقق نشده است.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان تصریح کرد: معتقدم یکی از مهمترین رسالتهای وزارت علوم آینده پژوهی و آینده نگری در زمینه رشتههای تحصیلی در دانشگاهها متناسب با نیازهای کشور است و این امری ناپسند است که عدهای دختران و بانوان کشور در رشتههایی که فضای کاری برای آنها نیست تحصیل کنند و در ازای آن ما در زمینه رشته های، چون سونوگرافی و پزشکی زنان دچار کمبود باشیم.
آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد گفت: کشور نیازمند خدمات و مهارتهای مختلفی است و نیاید همه جوانان کشور مهندس و دکتر باشند.
وی در پایان تاکید کرد: شایسته است بستری فراهم شود که مصوبات و تأکیدات شوراهای فرهنگ عمومی استانها توسط دولت و دولتمردان اجرا شود.
در ابتدای این دیدار حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه ضمن تشریح مجموعه سیاستها و اقدامات خود از زمان شروع به کار در شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور گفت: سند مهمی به نام مهندسی فرهنگی وجود دارد که شخص رییس جمهور متولی اجرای آن است و در این دولت پس از سالها جدی گرفته شده و شایسته است هر استان برش فرهنگی خاص خود را متناسب با این سند تنظیم کند.