مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان گفت: برگزیدگان هشتمین جشنواره استانی مطبوعات و رسانههای خلیج فارس معرفی شدند.
وی گفت: خبر، گزارش، مصاحبه، سرمقاله، تیتر، چند رسانه ای، عکس خبری و بخش ویژه جوانی جمعیت، بخشهای مختلف این جشنواره بود.
جهانگیری افزود: آثار این جشنواره در موضوعات خلیج فارس، تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین، فرهنگ سازی جهت اصلاح الگوی مصرف، روایت صحیح واقعیتها و پیشرفتهای متنوع استان هرمزگان در قالب جهاد تبیین، میهن دوستی و انسجام ملی، وحدت و همدلی، رویدادهای ماندگار استان و امید آفرینی ارزیابی شدند.
وی گفت: این جشنواره از بخشهای جنبی ویژه برنامههای بزرگداشت روز ملی خلیج فارس است که مراسم نهایی اختتامیه آن روز ۱۰ اردیبهشت ماه با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بندرعباس برگزار میشود.
معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در اختتامیه این جشنواره گفت: خلیج فارس گرانیگاه اتحاد و وحدت ایرانیها است که برای همه ایرانیها محور پیوند و وفاق است.
فرشاد مهدی پور افزود: دهم اردیبهشت روز خلیج فارس در سالروز بیرون راندن پرتغالیها از جزیره هرمز نمادی از ایستادگی و استکبار ستیزی مردم ایران است.
وی گفت: تولیدات رسانهای که در این زمینه تدارک دیده میشود باید هر سال پر بارتر باشد و سیاست ما در وزارت فرهنگ و ارشاد حمایت از این آثار است.
مهدی پور افزود: حمایت از جشنوارههای موضوعی و تقویت جریان سازی جشنوارههای مطبوعات از سیاستهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
در پایان این مراسم از بیست اثر برتر و پدیدآورندگان آثار در بخشهای مختلف با اهدای لوح سپاس و جوایز مالی قدردانی شد.
بیشتر بخوانید؛ سیزدهمین جشنواره ملی خلیج فارس در هرمزگان برگزار میشود
همچینین در این جشنواره از پنج پیشکسوت عرصه مطبوعات استان آقایان محمد روان پرور، علی نجفی، حسین نارنجی نسب، محمدانصاری، و عبدالحسین اسدپور به عنوان پیشکسوتان رسانهای استان تقدیر شد.