براساس اعلام دانشگاه آزاد اسلامی شرایط متقاضیان آزمون کتبی دومین فراخوان جذب مدرس درس انس با قرآن در حال بررسی است و بهزودی به واجدین شرایط اطلاع داده خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، ادارهکل تبلیغ و امور دینی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به آئیننامه شماره ۷۷/۷۷۲/ص مورخ ۱۴۰۰/۰۳/۰۱ به منظور تکمیل مدرسان مورد نیاز برای تدریس درس انس با قرآن در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور، از بین افراد واجد شرایط از طریق آزمون کتبی و شفاهی، مدرسان مورد نیاز خود را جذب میکند.
تاکنون دو فراخوان برای جذب از بین افراد واجد شرایط و مدرسان در انس با قرآن کریم در این دانشگاه صورت گرفته است که مرحله دوم نیز در حال پایان است. این فراخوانها ویژه افرادی است که مجوز تدریس از طرف نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ندارند یا تاریخ اعتبار مجوزشان پایان یافته است.
براساس اعلام دانشگاه آزاد اسلامی شرایط متقاضیان پذیرفتهشدگان در آزمون کتبی دومین فراخوان جذب مدرس درس انس با قرآن کریم، بر اساس آییننامه در حال بررسی است و طبق جدول زمانبندی استانی، جهت برگزاری آزمون شفاهی (مصاحبه حضوری) بهزودی به پذیرفتهشدگانی که واجد شرایط باشند تماس گرفته خواهد شد و نیاز به تماس مجدد و پیگیری از سوی ایشان نمیباشد.
سومین فراخوان جذب مدرس درس انس با قرآن کریم دانشگاه آزاد اسلامی شنبه ۳ تیر ۱۴۰۲ اعلام میشود و آغاز فراخوان و اطلاعرسانی در خصوص نحوه ثبتنام متقاضیان، ۲۳ تیر ۱۴۰۲ خواهد بود. آخرین مهلت ثبتنام در این فراخوان یکشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۲ اعلام شده است. بعد از اتمام مهلت ثبتنام، آزمون کتبی به صورت مجازی برگزار و در مرداد ۱۴۰۲ فرایند آزمون شفاهی و صدور مجوز تدریس برگزار میشود.
چهارمین فراخوان جذب مدرس درس انس با قرآن کریم نیز شنبه ۶ آبان ۱۴۰۲ اعلام خواهد شد و ۲۶ آبان آخرین مهلت ثبتنام خواهد بود. برگزاری آزمون کتبی به صورت مجازی یکشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۲ است. فرایند آزمون شفاهی و صدور مجوز تدریس چهارمین فراخوان جذب مدرس درس انس با قرآن کریم نیز آذر ۱۴۰۲ اعلام شده است.
بر اساس آییننامه ۷۷/۷۷۲/ص مورخ ۱۴۰۰/۰۳/۰۱، درس انس با قرآن کریم یک واحد درسی است که در ۱۶ جلسه ۲ ساعته برگزار خواهد شد و حداکثر ظرفیت کلاس باید ۲۵ نفر باشد.
همچنین بر اساس ابلاغ شماره ۲۵۴۲۸//ص مورخ ۱۴۰۱/۰۵/۰۳ مسئولیت برنامهریزی، نظارت بر چگونگی ارائه درس از جهت رعایت ضوابط و نظم، ظرفیت کلاس، شیوه تدریس، ارزیابی مدرسان و ... بر عهده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحدهای دانشگاهی است.