وزیر علوم گفت: در بازنگری آییننامه ارتقا، مادهای را لحاظ میکنیم که ترویج علم و عمومی کردن آن، مثل تولید علم امتیاز داشته باشد.
وزیر علوم افزود: در چهار دهه پس از انقلاب اسلامی، رتبه اول منطقه را کسب کرده و نزدیک هشتاد هزار مقاله پژوهشی معتبر بینالمللی منتشر کردیم. ما الان دانشمندانی داریم که در دنیا صاحب نظریه هستند و در میان فهرست یک درصد دنیا قرار دارند که این موفقیتها حاصل تلاش جامعه علمی علیرغم تحریم های استکبار است .
وی افزود: علم به انسان قدرت فرازمانی و فرامکانی میدهد و مورد احترام همه جامعه است . نظم نوین جهانی را علم تعیین میکند و کشورها، سرمایهگذاری در دانشگاه را عامل پیشرفت میدانند .
وزیر علوم تاکید کرد: علم موجب ایجاد ارزش افزوده در منابع و معادن میشود و دانایی عامل توانایی جامعه است.
زلفیگل گفت: به منظور توسعه پژوهش؛ گرنت (حمایت مالی) اعضای هیئت علمی و حمایت از پایاننامهها را افزایش دادیم و از دانشمندان یک و دو درصد برتر حمایت کردیم.
وی گفت: بهزودی اعتبار تجهیزات آزمایشگاهی و پایگاههای علمی هم توزیع می شود و به تناسب عملکرد پژوهشی از اساتید حمایت میشود.
زلفیگل گفت: کارت گرنت اعضای هیئت علمی طراحی شده است و اعتبار گرنت در آن واریز میشود و صرف امور پژوهشی خواهد شد که این طرح، امسال اجرایی میشود.
وی با اشاره به پایههای تشویقی گفت: اگر اساتید ضوابط این آییننامه را رعایت کنند در سال میتوانند تا سه پایه تشویقی دریافت کنند.
زلفیگل تاکید کرد: اعضای هیئت علمی در سامانههای الکترونیک دانشگاه که در معرض دید جامعه علمی است باید حضور فعال داشته باشند و برای افزایش جایگاه دانشگاه از نظر رویتپذیری علمی تلاش کنند.
گفتنی است، در پایان این نشست، برنامه راهبردی دانشگاه ارومیه از سال ۱۴۰۲ تا سال ۱۴۰۶ و کتاب کارکردهای فرهنگی تربیتی پیادهروی اربعین رونمایی شد.