تولیت آستان قدس رضوی پیوند مفاهیم دینی با هنر را از اثرگذارترین راهکارها برای انتقال آموزه های اسلامی به جامعه دانست.
وی به اهمیت هنر در گسترش اخلاق اسلامی و آموزه های دینی در جامعه اشاره و خاطرنشان کرد: پیوند میان مفاهیم دینی و عرصه های مختلف هنری در رسانه یکی از بهترین و اثرگذارترین راهکارها برای انتقال مفاهیم اسلامی و آموزههای دینی به جامعه است.
تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به پخش برنامه پر مخاطب «محفل» در ماه مبارک رمضان از قاب تلویزیون، اظهار کرد: برنامه جالب و جذاب «محفل» یکی از متفاوت ترین برنامه دینی رسانه ملی بود که نشان داد می توان ارزش های دینی و فرهنگی را در قالب های هنری جذاب و شاد به جامعه منتقل کرد.
وی با بیان اینکه فقدان بهره گیری از جنبه های هنری در برنامه های مذهبی صدا و سیما احساس می شد، خاطرنشان کرد: هنر یکی از بهترین ابزارها برای انتقال مفاهیم متعالی و غنی اسلامی به جامعه است، رسانه باید با استفاده از هنر بتواند معارف اسلامی که اولیا و بزرگان دین به نشر آنها همت گماشتند و خون های پاک فراوانی در راه دفاع از آنان نثار شده است را نشر دهد و در اذهان مخاطبان ماندگار سازد.
تولیت آستان قدس رضوی با اعلام آمادگی آستان قدس رضوی برای همکاری با سازمان صدا و سیما در تولید آثار هنری و رسانه ای در قالب های مختلف، تصریح کرد: آستان قدس رضوی و سازمان صدا و سیما یک مجموعه هستند و آستان قدس آماده استفاده از ایده های خلاقانه دست اندرکاران رسانه ملی برای فعالیتهای فرهنگی حرم مطهر است.
حجت الاسلام والمسلمین مروی همچنین در این دیدار پیشنهاد راه اندازی دفتر آستان قدس رضوی در رسانه ملی را برای افزایش تعاملات و همکاریهای فی مابین ارائه کرد که مورد استقبال رئیس سازمان صدا و سیما قرار گرفت.
رویکرد جدید رسانه ملی در تولید آثار معارفی
همچنین در این دیدار پیمان جبلی رئیس سازمان صدا و سیما ضمن ارائه گزارشی از اقدامات و برنامه های این سازمان، از همکاری های خوب و نزدیک آستان قدس رضوی با رسانه ملی قدردانی و با بیان اینکه زیرساخت های فنی بسیار خوب و حرفه ای در مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی فراهم شده، اظهار کرد: تعامل و همکاری نزدیک رسانه ملی با دستگاه حضرت امام علی بن موسی الرضا(ع) موجب تسهیل تحقق اهداف معنوی و فرهنگی این دو نهاد است.
وی در ادامه با بیان اینکه تحول در محتوا و رویکرد در دستور کار سازمان صدا و سیما قرار دارد، افزود: به دنبال رویکردهای جدید نوآورانه و خلاقانه در برنامه های معارفی و قرآنی رسانه ملی هستیم تا با نشاط، سرگرمی و شادی همراه باشند که برنامه «محفل» اثبات کرد که این اتفاق می تواند رقم بخورد.
جبلی گفت: سازمان صدا و سیما در حال طی کردن یک مسیر رو به جلو است، ریل گذاری که در طراحی رویکردها و ساز و کارها انجام شده در نهایت باید منجر به تحول در محتوا شود که بخشی از نتایج این ریل گذاری ها در برنامه های رسانه ملی قابل مشاهده است.
رئیس سازمان صدا و سیما کارکرد دستگاه حضرت ثامن الحجج علی بن موسی الرضا(ع) را امید آفرینی و معنویت بخشی به جامعه دانست و با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب در خصوص ضرورت بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور، ابراز کرد: رسانه ملی خود را یکی از مصادیق مهم این فرمایش رهبر معظم انقلاب می داند، لذا سند تحول این سازمان تدوین شده و امروز مسیر، هدف گذاری و ریل گذاری ها منطبق با منویات رهبری است منتهی باید تلاش کنیم تا این اهداف را محقق سازیم.
جبلی با اشاره به ایجاد استودیوهای مدرن و پیشرفته در حرم مطهر توسط آستان قدس رضوی، پیشنهاد راه اندازی واحد سیار حرم مطهر را به تولیت آستان قدس رضوی ارائه کرد.