معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از انتخاب «مرکز تحقیقات سیاستگذاری سلامت» از سوی سازمان بهداشت جهانی، به عنوان یکی از اعضای اتحادیه توانبخشی جهانی، خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «محمدهاشم هاشمپور» با تبریک این دستاورد علمی گفت: مرکز تحقیقات سیاست گذاری سلامت، با توجه به طراحی و اجرای مطالعات ملی و بین المللی گوناگون در حوزه سیاست گذاری توانبخشی در مدت سه سال گذشته، برای عضویت در اتحادیه توانبخشی جهانی، انتخاب شده است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز ادامه داد: اتحادیه توانبخشی جهانی (World Rehabilitation Alliance) در پایان سال ۲۰۲۲ میلادی، با هدف کمک به دستیابی به برنامه توانبخشی ۲۰۳۰، زیر نظر بخش توانبخشی سازمان بهداشت جهانی، تشکیل شده است.
دکتر هاشم پور اظهار امیدواری کرد مرکز تحقیقات سیاست گذاری سلامت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، به عنوان یگانه نماینده جمهوری اسلامی ایران در این اتحادیه جهانی، نقش مؤثری در زمینه تقویت خدمات توانبخشی در نظامهای سلامت ایفا کند.
رییس مرکز تحقیقات سیاست گذاری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز گفت: در سالهای گذشته و به دنبال افزایش تقاضا برای دریافت خدمات توانبخشی، برنامه «توانبخشی ۲۰۳۰» با هدف تقویت خدمات توانبخشی در نظامهای سلامت از سوی سازمان بهداشت جهانی معرفی شده است.
دکتر «کامران باقری لنکرانی» با اشاره به این که در این برنامه بر ادغام خدمات توانبخشی در سطوح مختلف نظام سلامت با هدف دستیابی به پوشش همگانی سلامت تا سال ۲۰۳۰ تأکید شده است، اضافه کرد: در پاسخ به این برنامه، طرحهای تحقیقاتی متعددی از سوی دکتر «سعید شهابی» عضو هیئت علمی این مرکز، در سطوح ملی و بین المللی با هدف ارتقای جایگاه خدمات توانبخشی در نظامهای سلامت، اجرا و بسیاری از مقالات حاصل از این طرح ها، در مجلههای معتبر بین المللی منتشر شد.
دکتر باقری لنکرانی افزود: اکنون که این مرکز به سبب فعالیتهای علمی یاد شده، عضو اتحادیه توانبخشی سازمان بهداشت جهانی شده است، با همدلی و همکاری اعضای مرکز و سایر ارکان دانشگاه، در راستای ادغام خدمات توانبخشی در سطوح گوناگون نظام سلامت و نیز تسهیل بهره مندی گروههای هدف از خدمات توانبخشی، تلاش مضاعف خواهیم داشت .