برداشت محصولات سبزی و صیفی بهاره از مزارع شهرستان خنج آغاز شد.
به گفته وی؛ برداشت محصولات سبزی و صیفی بهاره تا نیمه خردادماه ادامه دارد و پیش بینی میشود، افزون بر ۱۰۰ هزار تن محصول روانه بازار شود.
علی پور افزود: با توجه به شرایط اقلیمی شهرستان و محدودیت منابع آبهای زیرزمینی کشت این محصولات به صورت تونلی-پلاستیکی (نیمه گلخانه ای) بوده که این نوع کشت یکی از اقدامات مناسب برای برون رفت از مسئله افت منابع آبهای زیرزمینی، افزایش بهره وری آب، افزایش تولید در واحد سطح و بازدهی اقتصادی است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: تولید محصولات سبزی و صیفی بهاره این شهرستان علاوه بر صادرات و ارز آوری، سبب ایجاد اشتغال مستقیم و غیرمستقیم هم میشود.