معاون هماهنگی استاندار لرستان: لرستان آماده ارائه تسهیلات ارزان قیمت برای ایجاد مزرعه های پرورش ماهیان خاویاری به متقاضیان است .
سیروس ابراهیمی ظرفیت تولید ماهی و آبزیان در لرستان را سالانه ۳۱ هزار تن اعلام کرد و گفت: برنامه ما این است که این عدد در سال ۱۴۰۲، حداقل به ۳۵ هزار تن در سال برسانیم.
معاون هماهنگی استاندار لرستان با اشاره به برنامه ریزی برای توسعه پرورش و تولید ماهیان خاویاری در لرستان افزود: از نظر کارشناسان لرستان میتواند به قطب تولید و پرورش ماهیان خاویاری در کشور تبدیل شود .
سیروس ابراهیمی با اشاره به پیگیری صورت گرفته برای سرمایه گذاری ۷۰۰ میلیارد تومانی قرارگاه خاتم در این حوزه استان گفت: با این امر، زیرساختهای مورد نیاز پرورش ماهیان خاویاری را در ۱۰ مجتمع آماده خواهیم کرد.
وی افزود: به کسانی که در زمینه تولید ماهیان خاویاری تمایل به کار و تولید دارند تسهیلات ارزان قیمت و تا حد امکان زیر ساختهای لازم داده خواهد شد .
رئیس شیلات لرستان نیز گفت: استان لرستان به خاطر شرایط آب و هوایی که دارد قابلیت پرورش ماهیان سردآبی و خاویاری را دارا است.
مدیرکل شیلات لرستان افزود: اداره کل شیلات لرستان اولین بار به صورت آزمایشی اقدام به پرورش ماهیان خاویاری کرد که شاهد رکورد بی نظیری در سطح کشور بودیم.
بیرانوند، افزود: تا قبل از این اقدام عملاً هیچ گونه تولید خاویاری در استان نداشتیم اما اکنون با پنج مزرعه فعال پرورش ماهیان خاویاری توانستهایم بیش از ۳۰۰ کیلوگرم خاویار در سال تولید کنیم.
مدیرکل شیلات لرستان با اشاره به ظرفیت تولید ۱۰ هزار تن ماهیان خاویاری در این لرستان، از ایجاد مجتمعهای جدید تولید خاویار در این استان خبر داد.
کیارش بیرانوند اضافه کرذ: با تکمیل مجتمع های پرورش ماهیان خاویار در شهرهای پلدختر ، سپید دشت و کوهدشت لرستان به تنهایی ظرفیت تولید گوشت خاویار و حتی خاویار کشور را خواهد داشت .