معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: سه هزار ناشر تاکنون برای نمایشگاه کتاب ثبت نام کرده اند و تعداد دقیق تا روز برگزاری نمایشگاه مشخص میشود.
ترویج فرهنگ کتابخوانی اولویت برگزاری نمایشگاه کتاب امسال است که درصددیم با اجرای برنامه مختلف فرهنگی این امر محقق شود.
وی با اشاره به این که نمایشگاه کتاب تهران از بیستم تا سی ام اردیبهشت با حضور ناشران داخلی و خارجی در مصلای تهران برگزار میشود گفت: ناشران امسال در دو بخش حضوری و مجازی در این نمایشگاه شرکت میکنند.
وی افزود: حضور چهرههای فرهنگی، نویسندگاه و پدیدآورندگان آثار مکتوب و رونمایی از آثار ادبی و فرهنگی و اجرای نشستهای تخصصی از دیگر برنامههای این دوره از نمایشگاه کتاب است که امیدواریم با استقبال و حضور حداکثری مخاطبان و ناشران همراه باشد.
آقای احمدوند با اشاره به تفاوتهای برگزاری این دوره از نمایشگاه نسبت به دورههای گذشته گفت: درسی وچهارمین دوره نمایشگاه کتاب تهران در بخشهای فرهنگی، بخش مربوط به ناشران، جانماییها و اطلاع رسانی و تبلیغات تفاوت و تمایز محسوسی نسبت به نمایشگاههای گذشته خواهیم داشت.
وی افزود: امسال برای نخستین بار با توجه به ظرفیتهای ایجاد شده در بخش مجازی امکان بهره مندی کتاب فروشان از بخش مجازی و اتصال به درگاه فروش مجازی فراهم شده تا نگرانی کتاب فروشان از این حیث که در ایام برگزاری نمایشگاه با کاهش فروش مواجه شوند و آسیب ببینند به حداقل برسد
آقای احمدوند گفت: این موضوع یکی از مهمترین تمایزات و ویژگیهای برگزاری نمایشگاه کتاب امسال است.
معاون فرهنگی وزیر ارشاد در پایان به انسجام و وحدت بدنه فرهنگی مرتبط با حوزه نشر و کتاب اشاره کرد و گفت: این وحدت و همبستگی نشان دهنده بلوغ و پختگی جامعه کتاب و نشر است.
سال گذشته نزدیک به صد هزار نسخه کتاب در کشور منتشر شده است که با ارائه آنها در نمایشگاه کتاب بزرگترین رویداد فرهنگی هنری کشور در بستر نمایشگاه اتفاق میافتد.