رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: برداشت و صید میگو دریایی و پرورشی در این استان با رشد ۲ برابری به هزار و ۳۹۵ تن رسید.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان، سید محمدرضا سیدحسینی گفت: پرورش میگو یکی از مزیتهای اصلی سیستان و بلوچستان است و میتواند بیشترین منفعت را از صادرات و تامین نیاز داخل کشور بر عهده داشته باشد
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: امسال با رشد ۳۵ درصدی سطح زیر کشت مزارع میگو در استان به ۸۷۱ هکتار رسیده است.
وی خاطر نشان کرد: هر هکتار مزارع پرورش میگو برای حدود ۲ نفر به طور مستقیم و غیرمستقیم شغل ایجاد میکند و میگوی برداشت شده در گواتر و گوردیم کنارک به دلیل اینکه در منطقهای ساحلی با درجه حرارت مناسب، پاکیزه و بدور از آلودگیهای صنعتی و شهری، نزدیکی به خط استوا و هوای نسبتا گرم و مرطوب و بادهای موسمی مونسون پرورش داده میشود، از کیفیت بالایی برخوردار است.
وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان ظرفیتهای کم نظیر آبزیپروری در زمینه پرورش میگو و ماهی بویژه ظرفیتهای پرورش سایر آبزیان نظیر انواع جلبکهای دریایی، خیار دریایی، لابستر، آرتیمیا و آبزیان زینتی دارد.
حسینی تصریح کرد: چابهار، دشتیاری، زرآباد و کنارک با ساحلی زیبا و با ظرفیتهای فراوان در حوزه گردشگری، شیلات، اقتصادی، تجاری، ترانزیتی و اشتغالزایی به دلیل نزدیکی به خط استوا نسبتا گرم و مرطوب و درجه حرارت سواحل این شهرستان در طول سال مناسب برای پرورش میگو و صید و صیادی بویژه ماهیان تُن است.